För evigt

Ett liv kan inte vara för evigt, det måste tillslut avslutas
Ibland kan man tycka det händer förtidigt,
men ibland sker det när det passar

Det gäller alla liv på denna jord, inte bara människor
Vad än det gäller för liv så är det alltid någon som sörjer
I sorgen behöver man stöd och måste kunna hitta glädjen igen
För ett ögonblick känns livet inte meningsfullt längre men ljuset finns där alltid

First Camp Umeå

I föra veckan ringde jag till Campingen i Ume för att boka plats men det hade vart fullbokat sedan ett år tilbaka denna helg...så klart, bara för att vi vill dit! =P

Det är en fotbolls cup för de midre och väldigt mycket förälldrar som bor i husvagn då.
Men jag fick ställa mig på en väntelista som tydligen inte var allt för lång för Sara från first camp ringde idag och vi har fått en plats =)
Till och med en komfortplats så vi har nybakat bröd på mornarna, även morgontidningen och en golfrunda =)

Ska bli så skönt att bara få komma iväg i några dagar!!

Har bytta arbetspass i morn också så jag slutar 15,15 så vi kommer iväg två timmar tidigare än väntat =D

Nu sitter jag på jobbet med IPODen i ena örat och headsetet i det andra, är ganska lite samtal just nu så vi får vänta på dem....ska nog ta em fika strax =)

Namnsdag

Idag är det den 31 Juli och då har Elin och Helena namnsdag.

Första gratulationen kom i ett sms 06,15 i morse av min kära mor. Tack mamma =)

Pusses

Misslyckande

Måndag igen...

Jobbar bara fyra dagar denna vecka eftersom jag jobbade i helgen. Ska bli skönt att vara ledig på onsdag!
Jobbar dessutom bara dagar denna vecka, 08.30-17.00 varje dag så det är ännu skönare =)
Dagarna går så fort när man jobbar dag.

Ikväll ska jag till Roknäs och klippa det där jä*la gräset igen, det växer som Faaan!! Ska passa mig för att backa ner gräsklipparen i diket denna gång =P

Har i helgen kommit på att jag ska pröva bli blond igen men det har blivit ett enda misslyckande. Har efter 4 blekningar inte blivit blond ännu..är bara eldorange så nu har jag haft mössa på mig i två dagar och ikväll äre dags för att färga tillbaka till min vanliga färg!! Inga bilder tagna på det hemska håret och har vart ute bland folk så lite som möjligt så nu drar jag ett streck över detta =P

Underhållning

Jag har i ett tidigare inlägg skrivit att jag sköter om Mamma och pappas hus och tomt medans de är på semester... I går när jag skulle klippa gräset hos dem hant jag inte längre än halva gräsmattan förens jag stötte på problem. Det var nämligen mycket dagg kvar i gräset från natten och detta gjorde att  det blev väldigt slirigt och på vissa ställen klipper man väldigt nära ett dike...Detta utmynnade i att jag, när jag klippte under en bjök, kännde hur gräsklipparen började glida bakåt. Jag bromsade och lade i lågväxeln men lyckades inte undankomma att gräsklipparen gled hela vägen ner i diket baklänges och fastnade där...Jag gungade och gungade men lyckades inte få upp traktorn.

Den ena grannen var på jobbet och den andra var inte hemma så jag fick ringa min storebror som fick komma från jobbet och dra upp gräsklipparen ur diket =)

Hihi, Han fick sig ett gott skratt, och även jag =)

PDOL

Första kvällen på festivalhelgen är kommen och vädret kunde inte blivit bättre. Det visar 28 grader i skuggan, nästintil vindstilla och en strålande sol.

Önskar att jag kunde sitta i solstolen på altanen och dricka en god öl och snart vara på väg in till området, mne istället så sitter jag framför min dator, ett headset på skallen och inga kunder som ringer....Är instängd här på jobbet fram till 22.15 =( MenMen jag och Nina satt i alla fall ute i solen på vår lunch/middag så vi har fått njuta en halvtimme av det härliga vädret i alla fall =)

Efter jobbet skall jag och Paulina lyssna på Jill Jonsson utanför området och sedan skall jag ta mitt första dopp här i Piteå för sommaren!

Jag vill sluta jobbet nu!!

När jag får barn så hoppas jag att det ska bli en flicka nån av gångerna och då skall hon heta Nelly Paulina Lindén.
Paulina skall såklart bli gudmor till denna dotter om hon någon gång kommer!


DM tävling

I Tisdags vare DM tävling i Rallycrossen här i Piteå på Harraholmen och såklart var jag dit då Logger skulle köra. Så klart vare massa andra som man känner som också dem körde så det var en trevlig kväll  men en massa goda vänner och en frågvis Paulina som aldrig vart på en motortävling tidigare.

Loggert vann och jag tror att jag skall börja närvara på riktigt varenda tävling eftersom han vinner de jag är och ser på men inte på de tävlingar jag har missat =P Ganska rolet!!
Pettersson leder fortfarande men vi hoppas att Danne skall komma ikapp poängligan.

A-finalen blev avblåst efter en rejäl smäll innan första kurvan. Danne Wikgrens framvagn blev totalt förstörd och Öhlin fick punktering så det blev ett heat med färre statrande men Loggert hade ändå vunnit =D

"Kör hårt"

Hemvändare

Nu är det PDOL tider och många utflyttade pietbor passar på att komma hem och träffa familjer men samtidigt gå på lita festival.
Paulina gumman är även hon hemma i Piteå och nu har det spenderats en hel del tid tillsammans med henne och mer skall det spenderas =)
I morgon skall hon följa på PDOL och förfesten med oss och hela dagen i morgon kommer att spenderas i hennes sällskap skulle jag tro!

Mor och Far är på semester med husbilen så jag har fått de "äran" att sköta om huset, vattna blommor, klippa gräs och sånt skoj som man redan har nog av i sitt eget hem...men men, jag har som kompensation snott mammsens bil och tankat upp den på hennes kort =D Så jag kör "gratis ett tag nu" =P

Sitter just nu på jobbet...det är otroligt lungt idag, ringer nästan ingenting!! Ska jobba till 22.15 ikväll...känns inte så skoj!! Just nu är jag så less på jobbet, har jobbat två veckor i sträck med en dags ledighet. Har ledig dag i morgon men jobbar lördag, söndag och måndag innan jag blir ledig igen!!
Jag vill vara ledig mer än bara en dag, man hinner aldrig koppla av då och känna att man är ledig utan kroppen behöver minst två dagar i sträck med ledighet!
Ska bli skönt nästa helg då jag är ledig..då åker jag och älsklingen iväg med husbilen någonstans, förmodligen blire Ume first camp.


Margareta Johanna Nilsson-Greta

Idag fyller min underbara farmor 90 år!!
Namnsdag har hon också...igår hade hon två namnsdagar eftersom hon heter Margareta men kallas alltid för Greta och har alltid gjort det.
En liten och smal gumma men med krutet kvar.
Den dagliga promenaden på två kilometer görs i ur och skur och att ta hand om sina barnbarn och barnbarnsbarn är något som är det bästa hon vet.
Jag har själv bott granne med henne tills jag blev 18 år och har ätit frukost hos henne varje skoldag från årskurs 4 till jag slutade gymnasiet. Vissa mornar var man bortskämd och hade lyxen att få nygjord tomtegröt...då hade hon stigit upp extra tidigt för att överraska oss =)

När jag var liten så var mina första ord jag sa: Fammo & Faffa...till och med före mamma och pappa =)

Nästa år är det farfars tur att bli 90 år och jag hoppas verkligen att vi får många år till tillsammans!!

Älskar er Fammo och faffa

Mamma Mia

Har vart på bio ikweel med alla tjejerna och sett den underbara musikalen Mamma Mia. Den var riktigt bra =)
Nu sitter älsklingen och ser en skräckis men jag tycker inte om såna filmer så jag kollar datorn innan det blir att krypa till kojs.
Börjar jobba 13.00 i morn och älsklingen är ledig så vi ska mysa hela förmiddagen, ska bli skönt =)

Blir inget roligare inlägg för tillfället, har inget att skriva om och så är jag ganska trött...

NattiNatti

Snart lediiig!!

Snart är denna arbetsdag över...har varit så lungt idag att man har hunnit gå igeom internett ett antal gånger om =)
I morgon har jag ledig dag eftersom jag skall jobba i helgen...hoppas verkligen att det blir fint väder!!
Ska hur som helst umgås med min älskade Patry men om det blir fint väder så skall vi spendera dagen i solen och bada i deras alldeles nya pool, ska bli gör skönt =)

Måste iväg en sväng till Roknäs ikweel..har mammas SPCS skivor för att installera de på datorn och nu har de fått sin nya dator och vill kunna hålla på med företagets bokföring.
Men det skall bli skoj att åka dit och se hur det ser ut nu när alla möbler är på plats och så får jag se om de märker att jag har mina nya färgade lincer på mig =)
Fick dem nämligen igår...nu har jag riktigt blååå ögon =) Yeeey!!

Nu slutar jag...


Step by Step - Elin Nilsson



Steg för steg lever vi våra liv
Vi möter olika sorters hinder på den stig vi vandrar
Den ena stenen större än den andra
men vi lyckas alltid ta oss runt den
Ett liv utan motgångar skulle vara för lätt
ett liv med bara motgångar skulle ingen människa orka
För att lyckas ta sig runt stenen behöver vi alltid stöd
en vän, en mamma, en pappa, en sambo
Någon att prata med och som hjälper oss att hitta lösningen
för den finns alltid

Bröllopet

I går, Lördag, var det bröllop  för Andreas och Elena. Det blev ett väldigt lyckat bröllop med 55 gäster som dansade fram till klockan 02.00.
Efter allt drama kring möhippan och svensexan så slutade helakalaset på det bästa sättet, alla var glada och vänner!!
Bruden och brudgummen svarade båda JA och sa inte fel namn framme vid altaret =)

Bruden var slående vacker i sitt långa blonda lockiga hår och en väldigt enkel men elegant klänning!!

Bästa lyckönskningar till den nya familjen Nyberg =)

Grattis än en gång!


Mormor 84 år

I morgon fyller min underbart söta mormor 84 år så idag har vi allihopa vart uppe i Djupträsket för att fira henne. Vi har fiskat, rott båt på det spegelblanka vattnet i den underbara tystnaden, det enda som hördes var några vak och ett par sjöfåglar. En massa god mat som tillagats över öppen eld har inmundigats =)

En Underbar dag.
Så avkopplande.
Rofyllt.
Mysigt.
Tåls att göra mer ofta.


Nu sitter jag och Gubben och ser en film, inte riktigt min smak...för mycket slaktning, blod, krig och vapen helt enkelt, så då äre roligare att kolla lite på datorn =)
Men nu börjar jag ha gjort det ett tag så jag ska kanske se slutet på filmen.

I morgon börjar en ny arbetsvecka....ska jobba två helger i rad nu. Tungt!!
Tråkigt att bara kunna gå ut Fredagen PDOL men det är sånt man får ta. Får i alla fall se Takida =D

NattiNatti

Inflyttning i huset

Ikväll ska min mamma och pappa äntligen få flytta tillbaka in i huset. Renoveringen är snart klar...bara lite kakel och fog somi  nte ännu är på plats men allt annat är klart =)
Så hela mannskapet är samlat ikväll för att börja bära in alla saker!
Blir en snabbmiddag innan bärandet börjar, skall köpa med oss pizza när jag och Älsklingen skall dit!

I helgen äre Dragracing, Bröllop (som vi ska gå på) och firande av mormors födelsedag uppe i djupträsket...fullspäckat schema som jag egentligen, helt av allt hade jag velat bara vara i Norge på gatebil och ha en liten semestertripp men det var många orsaker som gjorde att vi är tvungna att stanna hemma...tur är att det i alla fall var lite motorevent hemma i piteå också =)
Hinner Inte vara så länge på Långnäs men alltid nån timme och så ska vi väl hinna se Top Fuel innan bröllopet som börjar kl 16.00.

Otacksamhet

Har tidigare skrivit om den misslyckade möhippan och svensexan...nu har jag fått höra vad båda i brudparet sagt och det känns hemskt!!

"De som har planerat det här är inte våra kompisar"

OK, Tack för kniven i hjärtat!!
Känns verkligen skit tråkigt och jag har inte ens någon lust att gå på bröllopet längre.
Vi har lagt ner en massa tid på planering och pengar på både möhippan och svensexan och så kläcker brudparet ut sig att de inte uppskattat dagen!! Nu finns ingen energi kvar till köp av bröllopspresent och kläder till bröllopet....Speciellt inte när man vet att de ändå inte kommer att uppskatta det de ska få när det bara vill ha pengar till husrenoveringen.
Men hur kul känns det att veta att den bröllopspresent man gav dem var kanske en dörrlist i huset..då är det mycket roligare att ge en upplevelse som de kommer att komma ihåg (iaf ett vanligt brudpar som inte är så bortskämda).

Just nu så är jag både arg, besviken och ledsen....som jag känner det nu så kommer jag inte att närvara på något bröllop men det kan hinna ändras....

Hoppas nästan att brudparet läser min blogg så de får veta hur besviken jag är (alla tror jag är lika besviken).



Tävling hos Shopaholicmamman

En super trevlig tävling med mycket sött pris!! Var inte med...då har ju jag större chans att vinna =P
Hahaha, måste få skojja lita...självklart skall alla vara med och få chansen till ett übersnyggt smycke!!






För att vara med och tävla ska ni skriva en komentar till inlägget på shopaholicmammans blogg.

Barnkalas

Idag äre kalas hos Lina, Erik, Fannei och Jesper. Det är Lina och Fannie som fyller år. Var egentligen tänkt att vi skulle åka dit efter 15.00 men eftersom jag börjar jobba då så åkte jag dit klockan 13 istället...detta medförde att jag kom dit precit mitt i barnkalaset så jag blev indragen i massa presentmonterande och bus med barnen. Ett 15-tal barn var där och det känns i kroppen =)
Trevligt var det i alla fall. En massa gott fika bjöd Lina på och en trevlig pratstund efter att alla barnen hade åkt =)
Fannie var klädd i sin underbara prinsessklänning som självklart är ROSA =)

Nu jobbar jag hela kvällen fram till 23.15....det är jätte lungt på jobbet, väldigt få samtal!!
Ganska skönt men samtidigt lite långtråkigt!!



 


Möhippa och Svensexa

Under Lördagen hade vi planerat en Möhippa och Svensexa för våra kompisar som skall gifta sig nästa helg...Morgonen började med att båda var sjuka och förlylda.
Dagen blev lite av en flopp...Brudgummen fick åka till akuten efter att ha börjat skaka, må illa och vilja svimma. Självklart så åkte bruden till lasarettet för att se till sin man!

Det blev en misslyckad Möhippa och Svensexa men vi slutade inte ut festandet och middagen som vi hade planerat så kvällen blev superlyckad. Vi slog ihop alla tjejer från Möhippan och alla killar från svensexan och fetsade, sjöng kareoke och gick ut på 1906. En trevlig kväll i goda vänners sällskap!! =)

Får hoppas att bröllopsfesten blir mer lyckad än denna dag....

Snart helg...men jobb

Nu har snart denna arbetsvecka slut...för de flesta, men inte för mig. Jag ska jobba hela helgen, har de roliga 15.00-23.15 passen. Men jag har Peter att tacka för på lördag har vi gjort ett byte. Jag jobbar hans fredag 06,45-15,15 och han jobbar min lördag =) Yeey!!

Scrubs börjar nu men jag måste hoppa i duschen och sen i säng för jag ska stiga upp halv 6.
Har ikväll hunnit med en hel del...käkade middag hos Crilles farmor, åkte till min mormor och sa hej, hämtade ett paket från Ume med delar till min Camaro och sen har jag hunnit städa, dammtorka och dammsugit här hemma.
Termometern på temperaturen innomhus står nu på 28 grader....blir svårt att sova i denna värme men jag måstet!

Vad händer för alla i helgen?

På Lördag ska vi ut å käka med Elena som gifter sig nästa helg =) Ska bli trevligt!

NattiNatti

RSS 2.0