Im Crazy In Love With Skooooor

Helt tokigt att man kan vara så In Love i nått sådant som skor. Jag har alltid sagt att man aldrig får för mycket av dem men just nu känner jag mig faktiskt lite mättad på sko fronten ;) Eller ska jag vara ärlig så kan jag ju ha lots and lots mer med skor men om de vore gratis :P
Igår hade jag ett shopping il av dess like... på luchen kom jag hem med 2 par skor. Ville ha ett par fina skor att ha på jobbet i vinter med lågt skaft, alltså inte stövelliknande då jag bara har stövlar. Så ut kom jag från Scorett med inte bara ett par utan två par.. kunde helt enkelt inte bestämma vilka jag gillade mer och ville ha så då fick det bli båda ;) Ett par camel bruna och ett par svarta. Skinn. Ullfoder i ett par så de är varma att ha i Överkalix hela vintern. Klassiska.
Super nöjd över mina fynd (tyvärr inte rea fynd) jobbade jag klart för dagen och intågade på dinsko efter full arbetsdag för att checka utbudet på ett par vandrar kängor från Ecco. Helt klart hittade jag ju ett par sköna och med de egenskaper som jag letat så länge (letade faktiskt hela förra vintern men är så kräsen så då hittade jag inga) så det blev att inhandla ett tredje par skor för dagen :P
 


Min kära sambo fick ingen större chock när jag kom hem utan börjar vara van efter nio år :P Men nu är det till och med så att jag kan känna att nu får det vara bra med skor för ett tag... måste ju handla andra saker inför vintern så jagklarar mig uppe i skogarna ;)

Lunch Runda

Lunchshoppingen idag skulle vara makeup svampar men tillbaka kom jag inte bara med makeupsvamparna utan även en mascara och från herravdelningen en tröja och ett skärp. Förstår inte varför alla tjejbälten ska vara så smala och fjuttiga. Jag vill ha lite bredd p dem och gärna med ett större spänne. Herrtröjan satt sådär härligt löst men inte allt för stor så den passar klockers till det nya skärpet och mina mörkblå jeans :)


Alltid när man inte ska hitta så hittar man... bara att tillåta sig att handla för sen hittar man ju inget ;)

Nu ska jag bara hitta en födelsedagspresent till min mor som fyller år i morgon och till mitt gudbarn som blir ett år på söndag. Sen kankse jag nöjer mig med shopping för ett tag :P

 


Blåbär - Blåberra

Efter fem dagars fasta var jag igår så sjuuukt sugen på blöbärskgröt så till frukost kokade jag ihop en och njöt av varje liten tugga. Knasigt hur man kan bli sugen på något så mycket :P


Så lyxigt att bara ta fram egenplockade bär ur frysen och göra massa gott av dem!
Igår efter att vi vart och handlat gjorde jag en rensning av frysen uppe då den var proppfull och sorterade en del bland all mat. Insåg att drygt hälften av all plats nu tas upp av blåbär, svartvinbär, hjortron och rabarber. Sedan finns det ganska många flaskor svarvinbärssaft och rabarbersaft också. Önskar bara att det hade vart lika mycket egenplockade hallon och jordgubbar med :P

I höst kan jag verkligen frossa i antioxidantrika bär och förhoppningsvis hålla mig frisk och kry. Massa mumsiga mellis och frukostar kommer det att bli!!

 


Babyshower

Nu är det inte länge kvar för bullbakerskan Kicki att snart ploppa. Ut kommer (med största sannorlighet) en liten kille vid namn Dolf/Dolph. Inför den kommande bebis tiden med allt vad det innebär så hade vi en liten Babyshower för henne föra söndagen. Det dukades upp fantastisk god mat i form av pastasallad, räkor, fläskfilé, potatissallad, tårtor och lite kakor. Smutt var det och ett ganska stort gäng tjejer anslöt. Det regnade paket över de blivande förälldrarna som jag tror var mer än nöjda efteråt.

Vi (Jag och Crille) som då är blivande morbror och "moster" hade med den klassiska blöjtårtan som present. Fullproppat med blöjor, nappar, nappflaska, första leksaken, barnvagnshäng/mobil, Weledas Body oil mm. Massa smått och gott som är bra att ha med viktigast av allt så skickade jag med en utbildning i vilka produkter/märken de får använda på barnoljor och liknande så lille killen inte ska bli bombarderad med massa mineraloljor, parabener och skit.




Fint inslagen i cellofan och sidenband. Önskar dem all lycka och håller tummarna att han tittar ut snart och har de mått och vikt jag gissat på ;)


Kräftskiva 2012

I lördags förra helgen bjöd det Wikingska paret på kräftskiva. Lite knytis med olika pajer, sallader, såser och så kräftor såklart tillsammans med fina vänner, sånghäfte, musik och en och en annan snapps blev ett lyckat koncept :)


I min smak tyckte jag att ICAs jumbo kräfton var de som smakade bäst när man inte kokat någon egen lag. Ullmo kräftorna gillade jag inte alls, varken i smaken eller utseendet, de var väldigt små och ljusa och lite salta.


Bad Bus I Poolen

En av veckans varma kvällar passade vi på att ha bad bus hemma i poolen. På besök hade vi Louise och Björn med mina små älskade trollflickor och så Magnus och Lena med sina söta barn joel och Jenny.
Blev en hel del plaskande, hoppande och busande och jag tror barnen verkligen njöt. En annan som njöt var gravida Lena som uppskattade att kunna röra på sig lite när magen mest är ivägen annars ;)

Lill Meja har börjat uppskatta att bada nu och ville hela tiden ner i vattnet när vi väl stigit upp :)



Lilla Meja med pappa Björn


Båtliv

När vädret vart så fantastiskt fint denna vecka har vi passat på att vara ute med båten några svängar. Har blivit tre dagar av fyra hittills och det lär bli hela helgen om vädret håller i sig :)
Skulle vara fantastiskt härligt om helgen fick varm gooo väder och inte så mycket vind så kankse vi skulle ta oss ut till nån av öarna, stenskär skulle inte sitta helt fel :) Siktar på söndag och håller tummar och tår!!
Lördag kommer vi ligga och guppa i södra hamnen och kolla watercross hela dagen :D


Crestliner med Mercury 200hk


Back to reality

Nu var semestern slut och jobbet är åter. Känns skönt att få in rutiner i vardagen igen men jag hade gärna velat vara ledig just en vecka till då det just nu är sommarens absolut bästa och varmaste väder. Snuvad på konfekten känns det som :P men men vi får njuta av kvällarna istället, tur att poolen fortfarande är varm ;)

Hela semestern har vart super nice. Har verkligen kopplat av, gjort roligheter och rest en hel del. Norge och Gotland har jag ju redan delgett mig av men sen hade jag kvar tre veckor som bestod av det årliga PDOL (vilket förmodligen var sista också). Tidigt måndag morgon steg jag upp och drog mig neråt västkusten för ett besök i det alltid lika fina Göteborg. Var två års sen sist vilket är alldeles för lång tid så det hade hunnit hända massor för min vän Paulina. Flyttat til en annan del av stan, blivit sambo till och med och så en massa annat som vi håller för oss själva. Så grymt roligt varje gång och jag önskar att vi bodde närmare varanda!!
Nu är hon och hennes sambo och njuter av Rumänien men om en vecka kommer de hit upp till oss så vi får träffas snart igen :D

Ska se till att poolen fortfarande är varm även när de kommer upp till Norrland :D

Hant även med en hemma vecka som spenderades med båtturer med fina kusin Louise och de underbara trollbarnen, bärplockning (både blåbär och hjortron, frysen är värd mer än guld just nu;)), poolbad och Nolia vandring. På hemmaplan har vi verkligen haft semester, har knappt tvättat :P Endast lite gräs som blivit sått i form av "renovering" men nu får hösten bjuda på lite mer av den sysslan!

Lovely väder som sagt just nu så när jag knatar hem från jobbet idag så blir det pool bad med trollbarnen och Louise :D


Finaste små hjärtebarnen ♥


RSS 2.0