Tatuering

I flera års tid har jag velat ha en tatuering men jag har aldrig riktigt vetat vad jag skullat göra för nån. Det finns många ideér men det har inte vart nån som jag riktigt fastnat för fram tills nu....
Under en längre tid har jag funderat på Ganesh, så jag har nog bestämt mig för att göra en mild tatuering av honom. Ganesha gäller som visdomens gud och undanröjare av hinder och hans bild finns i de flesta hinduiska templen.
Sist jag och Emma var på en seans skådade Keith & Fiona våra tidigare liv och jag fick då min bekräftelse på att jag ska göra Ganesh
...Jag satt nämligen i ett tempel och mediterade.

Vill också ha en tatuering på min skyddsängel. Har hittat en bild som jag vill göra om lite gran men som i det stora hela är som jag vill ha den.

Det finns många motiv som man vill tatuera just nu men man ska ju vela ha dem hela livet och det är dessa två som jag verkligen kommer att göra.
Det är bara så synd att det är så lång väntetid på Left hand tattoo i Piteå nu, jag vill inte göra en tatuering till hösten när vi ska till Turkiet utan jag vill göra den nu!! =) 

Jag vill inte ha allt för mycket färg i mina tatueringar utan helst i gråskala. Det finns många vackra bilder på Ganesh i fårg men jag tror inte att de gör sig så bra i färg efter nått år.....Miami Ink, Chris Nuñes, gjorde faktiskt en Ganesh tatuering i ett av progremmen....(se miniatyrbilden)

image116 image115

     

Ryggtatueringen här ovan är också grymt fin men den har egentligen inget motiv. Bilden på Kat von D är bara så grym. Hon är bara så grym =) Like Her!


ByeBye

Hemma och en lista

Nuså har jag kommit hem från Boden, ätit tacos,, och börjat snörvla ännu mer...Har mått bra idag, bara varit lite snorig, men nu på kvällen har jag blivit jätte dålig =(
Tror det är både öroninflamation och ögoninflamation på gång, känns som det just nu i alla fall!! Så typiskt!
Orkar inte skriva så mycket mer just nu är en liten lista =P

1. Vädret utanför mitt fönster: Mörkt, -8 grader, snö.
2. Lyssnar på just nu: Diskmaskinen och fråga Olle.
3. I går gick jag och lade mig: Klockan 23.00
4.  I dag vaknade jag: Klockan 07.30 steg jag upp, men vaknade kring 05.
5.  Jag har på mig: Stora jeans, baseball-tröja och en svart skarf.
6.  Senaste person som ringde mig: Älsklingen
7. Senaste person som jag ringde upp: Dick
8. Senaste person som skickade sms till mig: Emma
9. Senaste person som jag skickade sms till: Emma =)
10. Senaste vän jag addade på Facebook: Ett tag sen nu, kommer ej ihåg
11. Som addade dig: Dont know
12. Senaste person som mejlade mig: Mamma
13. Senaste sajt som jag kollade på: Tradera
14. Ska göra idag: Gå å sova, inge kvar av dagen juh
15. Bra eller dålig dag idag? Bra dag


NattiNatti

NordPoolen - Boden

I dag styr jag bilen mot Boden för att bada på NordPoolen. Det var väldigt länge sen och ska bli rolet faktiskt =) Tråkigt bara att jag blivit förkyld igen...ska försöka bada lungt så att jag inte blir sämre!

I går var vi på smörgåstårte kalas hos Daniel och Catta, eftersom de båda fyller år. Som present fick de en liten bok om sex och en så underbart söt hundtröja till lilla Roy.
Egentligen ingen present till dem utan till hunden...enklast så =P

"Då och då snubblar människorna över en sanning, men de flesta reser sig upp och skyndar vidare som om ingenting hade hänt." - Winston Churchill


ByeBye

Strul

Det blev en lite strulig Måndag för mig på praktiken. Det var ju tänkt att vi skulle ta egna samtal idag men då i morse när vi kom saknade vi ett agent ID och utan det tog vi oss inte in i programen....sen var vi spärrade och var tvungen att få det fixat...så vi hade tillgång till att sitta själv först halv fyra idag och vi går hem klockan fyra. Så klart så blev det ett fel i central systemet då också så det slutade komma samtal....fick inte ett enda innan klockan var slagen fyra!
Hoppas att morgondagen går bättre...men då äre ju så att jag har blivit förkyld igen!! så fort träningen hinner komma igång så blir man sjuk IGEN! *ARG*
Hoppas det inte bryter ut så mycket men det känns inte speciellt lovande, rösten börjar ge vika! =(

Nu verkar det som att jag och älsklingen ska åka in till stan och se om InterSport har nå rolet på rean =) Kankse en ny snowboard =D


ByeBye

Dagens

Dagens humör:  Glad men trött
Dagens borde: Städa och plugga

Dagens frisyr:  Dagen efter, uppsatt i en svans
Dagens materiella vill ha:  Ny tv

Dagens längtan: Sova
Dagens fundering:  Om mycket från gårdagen.....
Dagens beroende:  Vatten!!!
Dagens tråkigaste: Att inte orka nått

Dagens personer:  Dick, Mike och Crille

Dagens roliga:  Marcus skulle försöka somna om, sen hämta Emma på Kallax.

Söndag - Trött

I går vare som sagt Rally hela dagen och fest på kvällen. Efter att ha stått i en snödriva i några timmar var vi ganska trötta, det tär på kroppen att bara vara ute i kylan fast man inte anstränger sig =P

Jag och älsklingen la oss på soffan så fort vi kom hem och där somnade vi så klart!! Vaknade kvart över fem och då var det bara att sätta fart...in i duschen, sminka sig, fixa håret...varför ska man vara tjej =P
Fixade mig rätt snabbt i alla fall så vi tog oss iväg in till stan för att börja festa!

Ett stopp på Ängeln blev det för att inhandla en god middag...eftersom vi somnat, varken orkade eller hant  jag laga någon middag, så då fick det bli en pizza.

Det blev mycket mer folk än vad jag hade trott och en riktigt trevlig fest....tyvärr började Dick må dåligt så allt var inte perfekt =P

Mike kom aldrig ut på krogen........tror han tog en taxi hem! =P

Skulle träffa Marcus ute på krogen men han var på pentryt....hörde en fågel viska om att han var på G =)


Interphace - No One Else 2004


Självklart så föll tankarna på Jonas när denna låten spelades....Denna dag brukar vara annorlunda, du var inte här!! Eftersom han inte var närvarande så tyckte jag att lillasyster skulle terrorisera honom en aning...med min fina sångröst, efter några öl och en och en annan whisky så fick han ett samtal där jag sjunger...Hahaha!!
Ledsen bror om dina öron blöder idag!!


Bobby Summer - Jabba Jabba


En till låt som spelades under kvällen och som väcker många härliga minnen...


Sumeringen av gårdagen blir - Kanon



ByeBye

Hårt liv

Har nyss kommit hem från träningen och jag kan säga att jag är jätte trött!!
Vet egentligen inte varför, jag är ju van att träna, men kanske beror det på att jag inte tränade en enda dag förra veckan eftersom jag var krasslig....så i Tisdags på pumpen var det lite tungt och även idag, eller det var inte så jobbigt just under träningen idag men nu efteråt så är jag jätte tung och slö i kroppen!! Konstigt =P

Men men, nu är det snart helg och då blir det en tung helg det med...blir nämligen tvådagars fest, men det funkar =)
I morgon blir det relaxavdelningen på lasergame och några rundor spelande...sen på Lördag är det rally på dagen och inflyttningsfest på kvällen.
Ska bli rolet!! =)

Har vart hos mamma och pappa i dag och ätit middag. Var där för att ta kort på golvet vi har på nedervåningen i huset...det är namligen så att svaren från antcimex har kommit och de kom med ett besked som de kallade för jord"parasit" och det betyder att mamma och pappa ska bryta upp Hela golvet i huset, tömma ur allt spån, rengöra plattan, dra nya avlopp och vattenledningar och sedan gjuta en ny platta med golvvärme, sedan blir det ett annat golv eftersom det gamla är rejält tjocka plankor som inte funkar med golvvärme.

Det blir en hel del jobb och jag och Crille kommer att ha sovfrämmande ett tag =)
Mamma skojjade med mig (skrämde mig) med att vi skulle avboka resan till turkiet för att pengarna skulle gå till att renovera huset...men som tur var så menade hon det inte!! Tack och lov =)

En dag kvar på denna arbetsvecka och sedan på Måndag så sitter vi helt ensamna och tar samtal =) Börjar kännas som ett riktigt jobb nu =)
Har dessutom fått jobb!! Det har jag nog glömt att blogga om...Jag går nämligen på ett sommarvikariat den 23 Juni och 10 veckor framöver, till att börja med, på Swedbank. Får börja som inhoppare, alltså jobba extra så snart det börjar lugna ner sig på skolan. Skönt att veta vad man ska göra! =)


Trevlig Fredag på er alla!

ByeBye

Nån bild från Ebbenjarka

Här kommer det nån bild på de roliga bilarna från Ebbenjarka...Alltså Jockssons Audi och Stockholms Subarun =)

image103

image104

image105

image106

image107

image108

image109


På detta sätt sumerar jag min underbara Söndag =)


Nu har två arbetsdagar gått på denna vecka och det blir bara roligare och roligare =) Sitter nästan helt själv nu! Får se om vi sitter själv i slutet på veckan.
Idag har jag suttit "framför" en skåning som har grov dialekt så nu har jag börjat skorrat på mina err =)
Haha!!
Har i alla fall fått besked att jag har jobb till sommaren. Börjar som inhoppare direkt efter skolan är slut och den 23 Juni börjar jag på ett sommar vikariat i 10 veckor och sen hoppas på att få fortsätta...=)

Nu ska jag gå å byta om för träning...ska pumpa snart =)


ByeBye

Underbar Söndag

Vaknade i morse av att solen lös genom persiennerna. Det var flera plusgarder på solväggen och dagen kändes underbar.
En snabb frukost och sedan bar det av till Ebenjarka där vi vart och tittat samt åkt bil hela dagen. Åkte med Jocksson och det var helt fantastiskt rolet!! Audi 4wd med turbo och isdäck...Jippiii =) Haha!

Åkte från Ebenjarka kring 14 tiden och då bar det av till nästa sjö med en upplogad bana, Jävre. Där träffade vi Daniel & Katta, men framför allt Roy, deras söta hundvalp =)

Denna dag har vart fullspäckad men underbar...vädret gör så ofantligt mycket, man blir så glad och harmonisk av lite sol!
Nu har jag gjort middag och bjudit mamma, pappa, Jimmy & Jeanette på middag...szedan städat, dammtorkat och dammsugit hela huset...Jag har vart effektiv och hurtig =P

Nu är jag välförtjänt av en färgning av håret samt en god macka och en the kopp! =)

Bilder från Ebenjarka inom kort =)



ByeBye

Reklam - ZON

Den Bästa och mest klockrena reklamen på länge är såklart den för ZON, den där gelen som hjälper mot muskelvärk.

Där den härliga äldre kvinnan kör Folkrace.
Äntligen lite riktigt reklam och inte bara en massa fjolleri =P Haha!
 
Jag är själv folkrace förare och blev född in i sporten. Älskar banorna, gemenskapen och adrenalinet!!

Blev så glad när jag såg denna reklam första gången =)
Mer liknande reklamfilmer tack!


ByeBye

Alla Hjärtans dag

Japp idag äre det den 14 Februari. Dagen då de flesta är lyckligare, gladare och trevligare än vanligt.

Detta märktes ganska fort på jobbet i morse...första kunden sa Puss och kram när han skulle lägga på luren...vad svarar man tillbaka på det när man inte är beredd?! Det blev ett osäkert detsamma och sedan skratt!

Själv har jag inte firat speciellt mycket...hade köpt lite kallingar och strumpor åt älsklingen, men bara för att han behövde det! Fick såklart en buckett från Maggans jungelkiosk och en ask gelehjärtan =) Pizza middag med svärmor och William och sedan hockey.
Har nyss kommit hem från Daniel och Katta också...har vart och sett deras söta lilla hundvalp =) Det var en skitsöt liten krabat som var mycket trött =)

Snart helg...skönt!!


ByeBye

En hel dag på soffan nerbäddad

I morse när jag vaknade så kände jag mig inte alls nå vidare bra...ont i halsen, huvudvärk, ont i öronen och kallsvettades. Beslutade mig för att stanna hemma och försöka ta det så lungt som möjligt. Har alltså bara legat under det mysiga duntäcket hela dagen, endast stigit upp för att göra en till the kopp eller gå på toa och kissa ut allt the. =)
Vädret har vart jätte bra idag så det har kliat i benen..ville ut på promenad men det vore nog inte så bra så jag har fått skippa att njuta av solen.

Nu är det Greys Anatomy på tv och snart ska jag gå å sova för att orka jobba i morn.


ByeBye

Ganska lång...men jag är uttråkad!

I dag äre Måndag och en härlig start på den nya arbetsveckan med helt underbart vinterväder.
Dagen började dessvärre inget vidare för mig...Hade halsont när jag vaknade och det ville inte släppa...Åkte till Jobbet/praktiken i alla fall och det gjordes lite för hastigt för jag hade nämligen glömt halva handväskan..typ glasögonen som är livsviktiga när man sitter framför en dator hela dagarna!!
Sedan, klantigt som fan, jag vet, så satte jag mig i bilen och backade av uppfarten hemma, helt ovetandes av vad jag gjort...märkte det inte förens jag var framme och skulle sätta bilen i värmaren....jag hade glömt dra ut sladden till motorvärmaren när jag åkte hemmifrån....Hahaha!! Så nu är mitt motorvärmaruttag lite löst på min älskade BMW...det blir nått för älsklingen att fixa ikväll medans jag ligger här på soffan nerbäddad. Åkte nämligen hem efter lunch...mådde inget vidare och jag måste vara frisk i morn för då har vi seminarium med en affärschef.

Så nu ska jag skriva en låång lista för att fördriva lite tid!

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Lite lågt, eftersom jag inte är helt kry.
Favoritgodis: Chips, GLASS & Choklad.
Är det nåt du absolut inte äter: Bruna bönor.
Kläder just nu: Addidas mjukisbyxor och en Ramones tröja.
Musik just nu: Sister Hazel & Chris Dauthry.
Vad sa du senast: Du stinker, till min sambo som luktade plastbåt.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Framtiden.
Sommarplaner: Gatebil Norge, Mantorp, Långnäs....alltså en massa olika bilträffar/tävlingar.
Fisk eller badkruka: Fisk om jag är utomlands eller i en varm pool. Badkruka i Sveriges kalla vatten.
Saft eller alkohol: Vatten på veckorna och alkohol på helgen.
Hur många kuddar sover du med: Tre stycken.
Favoritväder: Jättevarmt och jättesoligt.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Familjen, Sängen & Mat.
Spelar du nåt instrument: Inte nu längre....tidigare trumpet.
Morgon- eller nattmänniska: Morgon.
Sparare eller slösare: Både och...gillar att shoppa men sparar så mycket som möjligt.
Vem är viktigast för dig: Familjen och Sambon Christian.
Bästa film: Den gamla men alltid lika bra Coyote Ugly.
Tror på liv på andra planeter: Ja, det finns det nog.
Kommer du ihåg din första kärlek: Självklart!
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.
Har du några homosexuella vänner: Jo det har jag.
Tror du på mirakel: Ja, har nyss vart med om det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja absolut.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Njae, sådär.
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej verkligen inte!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag vill helst ha två stycken. Självklart ett av varje =) 
Bio eller promenad: Både och. 
Är du kittlig: Kan man påstå =)
Snarkar du? Nej....
Stjärntecken? Oxen / Väduren
Rädd för insekter? Ja, för alla!!!
Äckligaste insekten: Spindlar utan tvekan!!
Största svaghet: Dålig på att förhandla =P
Det här är jag bra på: Ärlig, omtänksam och alltid glad.
Bästa bok? Davinci koden.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga.
Vad vill du jobba som? Banktjänsteman, ekonom eller typ grävmaskinist =)
Chips, morötter eller godis? Chips.
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? Nej, försöker blogga så mycket som möjligt =)
Har du nån flickvän/pojkvän? Förlovad med Crille.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Välstädat oftast.
Gungar du på stolen? Nej.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Har tänkt det, vet bara inte när.
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster.
Hur är din drömtjej/kille? Ärlig, rolig, snäll och mysig.
Hur många syskon har du? Två storebröder.
Är du rädd för blod? Nej, men det är obehagligt med öppna sår.
Saltar du på maten? Vid behov.
Gillar du att sjunga? Älskar att sjunga om än det inte är så bra.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Gick samhälls ekonomi.
Anser du att du är stark? Ja, det tycker jag nog.
Brukar du sola? Älskar att sola! Man blir så brun och fin =)
Vad gör du om du får hicka? Väntar ut den.
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Nej.
Kaffe, te eller inget? Gärna kaffe men försöker dricka mindre..mer te istället.


Då var denna lista klar...


ByeBye

Dagens

Dagens roliga händelse var när Mike hade tänkt gena över huven på sin bil från våran bro...
Hans risiga 518 var blöt och halkig på huven och det medförde att Mike gick ner i spagat över huven och ramlade med huvudent mot bron.

Det hela såg väldigt roligt ut!

Tur att han hade mjukisbyxor för annars hade brallorna spruckit! =)
Synd bara att det var endast jag som såg det...

Efter Mikes härliga vurpa åkte vi in till stan och spelade lasergame med allihopa...rikitgt skoj hade vi!
Älsklingen har till och med träningsvärk idag...Haha, han har inte tränat på jätte länge =)


ByeBye

Design

Nu blev det en ny bloggdesign igen =)

Den här gången får Angelina Jolie pryda headern. Den kvinnan är sexig och har väldigt snygga tatueringar! =)

Äntligen helg, vila och shopping!

Kanske lasergame med hela ärde i  kweel...får se om Mike och Dick kan slita sig från garagen!

Har fortsatt att ta samtal idag..går riktigt bra och man börjar lära sig mer och mer!!


ByeBye

Första samtalet!

Då var det första samtalet för Swedbank taget. Premiären gick av stapeln idag och det gick riktigt bra må jag säga! Var ganska nervös innan men när den gröna luren väl var tryck på så var det inga frågetecken..allt kunde jag svara på och jag var inte nervös längre. Nu vill jag bara ta mer och mer samtal så att man lär sig mer och mer om allt innom banken.
Detta är verkligen en rolig praktikplats samt bra för jag tar examen efter den.....börjar jobba nu i princip =)
Skönt att vi får den intärna utbildningen också...då slipper man göra den när man ska börja arbeta på riktigt inom banken och så är den väldigt lärorik...synd att det bara är jag och Isabelle som får möjligheten att göra denna utbildning...Sofia, Nicklas och Lippo har andra praktikplatser och deras är ganska tråkiga och gråa tror jag...kanske inte Sofias men Killarnas!
Nicklas är redan less och det är sex veckor kvar, det är inge bra!

Nu ligger jag på soffan och försöker kurera mig så gott det går... har tyvärr åkt på en liten förkylning och jag har inte tid för det. Vill verkligenn inte bli sjuk nu!!

By the Way...Jag och Karln kom på efter att vi käkat, en så romantisk middag som parisare, idag att vi har vart förlovade i 2,5 år idag =)
Frågade Chrille om han visste vilket datum vi förlovade oss....men han kunde inte komma ihåg och var för trög för att räkna 6 månader bakåt....har garvat en hel del ikväll åt hans usla minne!! Han var tvungen att titta i ringen för att kunna svara på min fråga =)
Får se när giftemålet blir...inte riktigt än dock =)


ByeBye

Sugen på en liten en...

DAGENS VILL HA: Sol & värme
DAGENS KLÄDSEL: Blå jeans, svart ribblinne & en grå kofta.
DAGENS DOFT: Celin Dion
DAGENS FRISYR: Lite lockigt/rockigt uppsatt i en tjorvig knut
DAGENS HÄNDELSE: "Hört talas om" Det femte elementet tre gånger idag..inte sett den på evigheter..
DAGENS LÅT: Hallelujah - Jeff Buckleys version
DAGENS PLANER: Att gå och hälsa på min kusin
DAGENS SAKNAD: Paulina som är i Göteborg
DAGENS DUMMASTE: Jag spillde ut ett stort glas vatten på golvet
DAGENS SJUKA: Igen sammanträffandet av Det femte elementet...helt mysko!
DAGENS DROG: Frukt och the/kaffe
DAGENS ROLIGASTE: Peder och Patrik i ett team
DAGENS KÖP: Åssit
DAGENS GODIS: En bit 70% chokladbit efter middagen
DAGENS BLÄ: Kylan
DAGENS HUMÖR: Suveränt
DAGENS ORD/FRAS: "Jag vill bara ta handen på musen" Citat av en arbetskompis som skulle öva på att inte använda musen utan tangenterna och kortkomandon. Hon sa det i telefonen med en kund dessutom!! Haha

Hallelujah - Jeff Buckley, Leonard Cohen

Denna helt underbara låt finns i många utföranden och oftast är den bra i dem alla!

Här kommer lite länkar på några bra exempel utföranden...
Har tyvärr inte fått det att funka med att lägga in en hel film från youtube =)

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM - Espen Lind, Askil Holm, Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen
http://www.youtube.com/watch?v=yMGyl-l3qqc - OC music video
http://www.youtube.com/watch?v=vIMOdVXAPJ0 - Allison Crowe
http://www.youtube.com/watch?v=Qv4hqi1gvOY - Amanda Jensen

Självklart är Amanda Jensens utförande med på denna lista.

Kan gråta varje gång till denna låt!


ByeBye


Helgen som den gick...

Det blev inte en så lugn och skön helg som jag hade tänkt mig.
På Fredagen visste jag att det var fest iofs men det blev mer än bara då. Låg i sängen till 12 på Lördagen och då flyttade jag ner till soffan och såg tv HELA dagen...gjorde verkligen ingenting! Bossade runt med Crille lite...han fick servera mig glass och vatten och det var faktiskt ganska härligt =P Sedan blev det middag hos svärmor och svärfar och efter det blev det tjejfest hos Elin.
Det blev alltså två dagars för mig, vilket inte är vanligt, och jag mår inte så dåligt idag =) Hade trott att denna dag var helt förstörd men så blev inte fallet, skönt!

Har vart på Kalles igen i helgen...riktigt skoj att de fått öppna igen!!

Kom nyss hem ifrån mamma och pappa, som har bjudit på bakismat idag, Pizza! =)
Snart blire att se film hos Överlind...om jag inte somnar =P


ByeBye

RSS 2.0