Perfekt Till Sommarens Skogsturer



Denna kamera måste vara den absolut bästa att ha med sig på våra turer som kommer bli i sommar. Känner på mig att det kan bli en massa mils körning i skogen och självkalrt vill man ju fota men mobilen känns lite ömtålig och systemkameran alldeles för stor och klumpig att ha med, dörför skulle denna lilla sak vara perfekt. Stöttålig, vattentät och helt perfekt till våra intressen eller hur?:)

Nu har du och jag chansen att få agera testpilot för denna kamera via Smartson. Klicka dig vidare HÄR om du också vill ha chansen/möjligheten.

Har börjat bearbeta mitt hjärta att vi kankse drar ner till Dorotea i helgen och kollan (handlar) en LTZ 400 till mig :D Ska bearbeta lite till så ska jag nog få mig min fyrhjuling snart :D Börjar vara tröttsamt att åka två på Crossen :P

Morsdag - Tisdag

Eftersom jag inte var hemma i Pite i söndags så hade jag inte möjlighet att få träffa min mamma och pussa lite på henne så det var faktiskt inte morsdag i söndags, det är idag ;)
Idag ska vi hem till mitt älskade Roknäs och pussa lite på mammsen och såklart pappsen också. Mammas mat är alltid god så jag vet att det blir en smaskig middag! Längtar redan nu ;)

Glad morsdag mammsen - Bättre sent än aldrig - Älskar dig ♥


Back In Town

Shit vilken helg. Har vart full rulle från start till slut. Drog iväg till Kiruna med jobbet på lördagmorgonen, bussen gick 07.00 så väckarn ringde 05.30. Sen har det vart massa stilla sittande i bussen och ett hektiskt schema. Har lyssnat på Fogdö och inspirerats mycket av hans föreläsning och sen vart det en del andra föreläsningar och en helikoptertur innan kvällens underbart goda tre rätters middag. Älskade verkligen shitaki svamp soppan som var förrätten och sen kan hjortron och vaniljglass aldrig vara dåligt ;)
Har även hunnit med att besöka Jukkasjärvi och flera olika sevärdheter i den byn.

Helgen har innehållit lite lite sömn, galet mycket skratt och underbara kollegor. Dryga 120 personer kunde komma och vi har haft super roligt, speciellt lördagskvällen som innehöll fest på Ferrum med dans, förkrök på rummen, mellankrök på rummen och efterkrök på rummen. Allt mellan danserna på de olika dansgolven och gamla historier/anekdoter berättade på dasset ;)

Nu är det dock ändå skönt att vara hemma. Sova lite fler timmar och i sin egen säng. Kort arbetsvecka och en dag på stripen att se fram emot i helgen. Kommer bli en bra vecka känns det som :)


It Became A Sad Day

Den strålande och fina fredagen är fortfarande fin men med ett sorgsett uttryck.

Cancer är en fruktansvärd sjukom som skördar många liv och i alldeles för tidig ålder!! Kvar står nu en familj och vänner sörjande.


Sweet Friday

Sockret för dagen har redan landat i magen. Fredagsfrukosten är inte nådig på jobbet och innehållde idag både bröd, ost, salami, grädde, sockersött och lite inlagda persikor. Bra grund i magen för resten av dagen :P

Redan fredag och en skön sådan. Solen skiner, kvällens planer är spikade och det innebär njutning. Blir grillat till middag hos Brollo och det enda vi behöver fixa är potatis av nått slag. Sen en snabb packning för helgen i Kiruna och sen kankse lite film mys. Ska njuta av mitt hjärta ikväll då jag åker tidigt som fan till Kiruna i morn och är borta till sena söndags kvällen. Suger att vi missar morsdag :(
Men vi ska ha skoj med jobbet så helgen kommer nog att springa iväg. Kan bli en trött vecka nästa vecka :P


Dagens Makeup

Hastigt tagen bild så inte den bästa. Tiden tryter alltid på morgonen innan det är dax att åka på jobbet :P
Ska försöka bli bättre på att fota när jag kommer hem och lägga ut. Bra kan vara att ta bilderna med systemkameran också istället för mobilen :P Men här är dagens i alla fall :) Enjoy!


Something Like This...

...is gonna be mine!!

Vi har kommit till insikt jag och min hjärtevän. Det var ganska svårt och besvärligt att åka två stycken på en cross, speciellt i skogen i sanden då det slirar rätt kraftigt. Så nu har jag bestämt mig för att sattsa på en ny leksak, en med fyra hjul ;)
Jag ska skaffa mig en landsvägs reggad fyrhjuling :D Man får alltså köra den på vägen med B-körkort och så kan man använda den i skogen och sandtagen för att busa med. Grymt roligt det ska bli nör vi hittat en bara. Då kan vi åka ut tillsammans och få köra båda två istället för att turas om och den andra får stå och titta på.
Kankse testar vår vän Lingons fyris nån dag så får jag se om jag vill ha en likadan som den eller om jag vill ha nått annat. Det får gärna bli till salu några norrut och inte bara söderöver!

 


Back To Reality

Så f***annat skönt att vara tillbaka till livet och verkligheten. Idag startade jag min morgon med en 75 minuter lång PowerWalk runt Maran/Hortlax. Grymt skönt väder med 15 grader varmt klockan åtta på morgonen!!

Sen har jag hunnit ta tag i min hemska bil och städat den invändigt. Nu är den dammsugen, dammtorkad och luktar smultron :) Hade tänkt ta utsidan av bilen också med då stötte jag på en liten motgång. Trädgårdsslangen lossnade från själva fästet i väggen och allt vatten hamnade på mina fossingar så nu har min älskling fått order om att skaffa en ny trädgårdsslang där munstycket sitter fast och där slangen sitter fast i vattenutkastet också :P

Sen var min fria förmiddag slut och dags att fara på jobbet. Blir en kort arbetsvecka för mig men samtidigt en lång då bussen till Kiruna går 07.00 på lördag morgon från jobbet.


Människa Igen

Nu börjar jag känna mig som människa igen. Har fått i mig både lunch och middag och 48 timmar har gått så  äntligen är jag redo att komma tillbaka till livet och jobbet :)

Magsjukans Mecka

Det verkar som om jag har nått mecka för magsjuka i min mage. Har inte haft det på flera år tidigare men bara denna vinter så är det tredje gången jag har det nu. Hatar verkligen att kräkas så nu får det fan vara nog!! Hant bara sova två timmar i lördags natt innan det slog till så igår låg jag deckad hela dagen. Idag är det betydligt bättre och jag har börjat få i mig mat igen. (flytande iaf)
Dessa 48 timmar som man ska hålla sig undan efter sista symtomet är visserligen bra så man inte smittar andra men det känns så löjligt att vara hemma från jobbet då man hade kunnat jobba.

Lastbils Leverans



Igår kom lastbilen med nya båten hem. Ytterligare en båt utan motorer :P Får se när denna hamnar i sjön.. kanske nästan sommar :) Aningens trång i cocpiten men så roligt det ska bli!

I Well Håvva Möche!!

Just nu sitter jag och suktar efter en massa sugarpill makeup. Vill ha massor av alla deras fantastiskt klara och starka färger. Synd bara att jag vill ha allt, det blir så dyrt :P
Får börja med att unna mig typ 2 eller 3 skuggor i månaden, till slut har jag allihopa ;)

Har suttit och kollat en del inspo på youtube ikväll och nu vill jag bara hem och latja med lite färg.. jobbar dock ännu så det blir en annan dag :P
Hade velat vara ute i skogen ikväll med crossen också men grabbarna är iväg nu, de passar på såklart då jag jobbar :/    


Lösnaglar Elev



Igår var jag hela kvällen hos fina Sandra Wessel och blev ompysslad. Fick fina akryl naglar och för att vara Sandras första försöksperson så kan jag inte annat än vara helnöjd. De blev riktigt riktigt fina och hon kommer att bli super duktig på detta :) Nu längtar jag nästan tills dessa lossnar och hon ska få göra gele naglar och testa det också ;) Sandra du vet att jag kommer vara en stående kund :D


Spontant Med Mams

Idag blev det en oplanerad spontan lunch med älskade mammsen på stan. Som alltid brukar vi gå på Café Pite just för att det är enkelt attä ta "rätt" mat där. Det innebär för oss att det är enkelt att välja bort brödet, pastan eller potatisen och njuta av god sallad som tillbehör istället. Idag blev det fläskfilé gryta med grönsaker och soltorkade tomater. Riktigt gräddigt och mumsigt. LCHF Alternativ :)

Älskar att jag kan få umgås med mams på det sättet och att vi har roligt ihop och skrattar åt varandra och med varandra. Love you so so much mum ♥ Tack för luchen ;)


Ben Pass

Veckans ben pass blev idag och som det gick bra. Hade hur mycket styrka och kontakt som helst :) Nu sitter jag med darrande ben och ömmande röv. Fy fan vad jag kommer att ha träningsverk i röva i morn!! Känner redan nu hur det stramar. Försöker stretcha så det inte ska bli så mycket but who am I kidding :P
Sköna underbara känsla! Får se hur bra löppasset kommer gå i morn :P

I magen ligger godaste protein smootien gjord på ½ burk kvarg, 2 msk kesella vanilj, 1 näve hallon och blåbär, 2 dl mjölk. Mumms!! Blir ganska trögflytande när bären är frusna så idag åt jag den i skål med krossade pekannötter som topping.

Nu kan jag somna gott ikväll :)

Mera My





Mera bilder från senaste fotograferingen av My. Dessa bilder är det Martin Karlsson som tagit.

Foto: Martin
Modell: My Nilsson
Styling/makeup: Jag


Better Bodies Suktan

Just nu står lite Better Bodies kläder högt upp på min prio och önske lista. Har tänkt skicka iväg en beställning snart tror jag. Inväntar bara att nån proteinprodukt också ska behövas så blir det en stor beställning. Det jag har tänkt beställa är dessa snyggingar:







Skulle behöva lite träningslinnen också men det tror jag att jag vill prova. Är lite kinkig på hur de ska sitta ;)


Köttbulls Rullning

Idag efter jobbet har jag tänkt ställa mig vid spisen och rulla köttbullar. Kommer att få rulla en hel del då jag köpte 1.6 kilo köttfärs igår på ICA. Men det är bra att ha i frysen för att snabbt kunna fixa middag några andra dagar.
Ska göra köttbullar helt utan ströbröd eller potatismjöl. Blir på riven gullök, grädde, ägg och massa goda kryddor. Hoppas de blir lyckade så vi inte behöver tvinga i oss allihopa ;)

Kanske att jag måste ringa mitt hjärta och få hämtning i stan strax...Himlen har precis öppnatr sig och jag vill inte cykla hem i detta hemska regn!!


Carla Bruni Gravid?!

Nu spekuleras det i att Carla Bruni (Sarkozys fru) är gravid. Den kvinnan är i mina ögon en av världens vackraste. Hon är både vacker i utseendet och verkar vara otroligt vacker som person. Att hon kan sjunga är det ingen tvekan om heller och jag älskar att lyssna på hennes musik. Fattar inte ett enda ord franska men musiken är så rogivande att lyssna på.

Källa

När jag hör en låt med Carla så ryser jag alltid till och sen infinner sig harmonin. Tack underbara Paulina för att du fick mig att lyssna på henne :)
Om ryktena nu stämmer att de väntar barn så kommer hon säkert att bli en fantastiskt vacker mamma :)

Nail Art Wedding



Nageldesignen jag gjorde inför bröllopet. Matchade min klänning ganska bra :) Beställde en ny Konad nail art platta samtidigt med klänningen. Kan inte bli enklare att få till snygga naglar :)

Congratz My Svägerska

Idag fyller min Brollos flickvän aka min fina svägerska 24 år. Söta, underbara och fina Jeanette är vår räddare i nöden, hon ställer alltid upp och passar våra djur. Vad skulle vi ta oss till utan dig?! ♥
Idag är det din dag och vi kommer förbi ikväll och mumsar lite fika. Grattis Grattis älskade vän på din födelsedag :D


The Wedding Weekend...

Herregud nu är det "över". Självaste bröllopet är över men nu börjar deras liv tillsammans så detta var ju bara början :)
Det var det roligaste bröllop jag vart på. Så mycket skratt och glädje samlat under ett tak kan inte annat än bli lyckat och fantastiskt!!
Vädret vart kanon med sol och lite värme. Lokalen var lagomt stor till antalet gäster och kvällens spex och påhitt var kanoners. Jag kan överösa med saker som gjorde denna kväll så otroligt rolig och minnesvärd men det blir bara tjatigt :P
Helt enkelt ett klockrent bröllop, ett klockrent brudpar och en klockren sammansättning av gäster och skratt :D

STOORT Grattis till Thomas och Christina Öhman, all lycka i framtiden ♥


SneakPeak Hairdoo

Har en plan i mitt huvud hur min frisyr ska bli i morn. Självklara fallet till ett bröllop brukar ju vara lockigt men jag vill inte riktigt vara så självklar utan hitta på nått roligt och annorlunda. Här kommer en liten sneakpeak på tanken jag har. Visar inge mer då ni får vänta till morgondagen ;)


S.T.a.R loppet 2 Juni

Nu är startkort inhandlat för S.T.a.R loppet som går av stapeln i Bergsviken den 2 Juni. Jag och Lollo ska delta och sattsar på 7 kilometer motion. Anmälde oss inte till tävlingsklassen då det kändes big time overkill :P Vi gör det nog bra i motionsklassen.
Gör detta för att det är roligt och för att sporra mig själv. Alltid bra att ha ett mål :)
Är inte så länge kvar så nu ska jag börja träna lite längre distanser. Har blivit kortare rundor senaste tiden då jag springer med hjärtat som precis har börjat. Får dra ut nån dag/kväll utan han, han kankse får cykla bredvid iställer för att springa ;)


Me And BUS Made IT

Yeeey jag har klarat det. Igår kväll smorde jag in mig med den bästa brun utan sol som finns, Vita liberata, och jag har lyckats. Det är fan första gången jag har lyckats så bra. Det finns inte en tillstymmelse till att synas på mina händer. Förr har jag alltid fått nån fläck, mörkare kogar eller nån sån skit sak men denna gång så finns det inte en kant, inte en fläck, inte mörka knogar eller nått. I Made It!! :D

Hade tänkt mig smörja ett till lager idag så det blir att göra på exakt samma sätt och vara lika noga!! Får inte fucka upp det som är så fint nu. Kan inte komma med likbleka armar och ben på bröllopet i morn, lite brun nyans blir mycket finare :)
Shit nu är det i morn, bara en dag kvar :D


Portfolio Skuggor

Strax efter påsk hade vi en till fotografering Jag, My, Maria och Martin. Passar ju som sagt på när My är hem från Dannmark. Skuggor var det som stod på tapeten och vi fick till fina bilder med hjälp av lite spetstyg, en fruktback, en gammal illerfälla mm. Riktigt roligt och här kommer lite resultat bilder :)




Foto: Maria Fäldt
Makeup/Styling: Jag
Modell: My Nilsson


Saltig Middag

Har just käkat lite mat. Idag blev det de som fanns tillgängligt och det var inte mycket. Hade ett paket bacon och en halv halomi. Trodde mig ha lite keso men det fanns inte kvar i kylen här på jobbet så det blev inte så mycket variation på middagen idag. Only bacon och halomi alltså. Salt och gott de första tuggorna med sen tog saltet över. Hade kankse vart gott med lite grönsaker och keso till :P
Känns just nu som att det kvittar hur det smakar bara det är mat och rätt sorts mat :P


Kvälls Passet

Min enda arbetskväll denna vecka är idag. Brukar aldrig jobba kväll torsdagar men denna vecka har vart riktigt skönt. Ska kankse göra det oftare.
Jajja kvällsjobb innebär ju ledig förmiddag och idag blev det sovmorgon med hjärtat till 07.30. Vaknade tio i sex av automatik men kunde lägga igen ögonen ett tag till :) Sen har jag som vanligt spenderat min lediga förmiddag på gymmet. Idag bidde det ett benpass på 65 minuter. Pressade på bra och resultatet nu är darriga ben och tungt att gå i alla trappor upp till jobbet. Trottsade trotts allt mina darrande ben och den hemska vinden och tog cykeln till jobbet. Får se om vinden fortsätter att blåsa i denna riktning då blir det lätt att ta sig hem :)

Älskar att jobba kväll en eller två dagar i veckan. Man får så mycket gjort på förmiddagen och hinner träna också. Har hunnit stocka onda massa hemma och tvättat kläder, diskat och skurat ena toan. När jag kommer hem efter en dag på jobbet orkar jag nästan aldrig ta tag i sånt och om jag gör det så tar det oändligt lång tid. På förmiddagen är jag som effektivast, snabbt går det :)


Sprit I Stora Lass



Här ska festas ;)
Lär bli askalas på detta!!
Hoho tänk om man skulle dra i sig allt detta själv, helt galet!!

Detta ska vi såklart inte dricka själva utan detta är spriten inför bröllopet på lördag. Nu är det hämtat från systemet och ska bara fraktas till lokalen sen. Nu är det verkligen nära, på lördag säger de Ja till varrandra :D

Är påväg till Thomas och Kicki nu så vi får se hur nervösa och hispiga det är inför helgen ;)


Perfekta Mellanmålet

Som det är idag förbrukar jag ca 1 burk kesella per dag. Äter mest av den naturella kvargen men ibland spetsar jag till med Vanilj eller Jordgubb/lime för att få en extra smak och lyx känsla. Nu har det kommit två nya smaker som säkert många har hunnit märka. Jag har vart på jakt efter de nya smakerna, Hallon och Rabarber men antingen så har inte butikerna här i Piteå tagit in dem än eller så är de slut överallt. Älskar verkligen hallon och är så sugen på att smaka den!!
Kesella är verkligen det perfekta mellanmålet vilket jag äter både på eftermiddagen till mellanmål men även efter träning för snabb proteintillförsel i kroppen. Bästa blandningen jag äter är ½ burk naturell 10%, 2 msk vanilj 10% och tinade blåbär eller hallon.

Finns massor av goda recept man kan använda sig av med Kesella, se filmen för att få lite tips och kolla sedan i här för att få recepten.




Vill du ha chansen att bli Testpilot och få hemskickat Arlas Kesella smaker kan du anmäla dig på denna sida. 2000 stycken kommer bli utvalda. Lycka till!

Bänkad På Jobbet

Nu har jag börjat dagens arbetspass. De mornar jag börjar 08.30 brukar jag alltid passa på att träna innan jobbet. Idag blev det 4,3 kilometers löpning och det var en tung morgon. Är lite för tidigt för att springa halv sju på morgonen. Men men jag pressade mig igenom i alla fall och nu känner jag mig så stark och pigg. Man får sån enorm energi under dagen när man startar morgonen med träning. Lovely!!

Vår söta lilla Baggis har en förmåga att äta samtidigt som vi gör så när jag kom in och skulle äta frukost skulle även han det. Efter en stund så började han kraxa och kräkas. Hua har aldrig sett sådat tryck i en katt spya förr!:/ Hant överallt gjorde han också så resten av min morgon har jag spenderat med papper, sopkorg och skurmopp. Nu är han ute mitt lilla skruttroll och jag hoppas det bara var nån irritation i magen så han inte har nått grässtrå i gommen igen. Fick i han vatten i alla fall så det verkade bli bättre.


Uppe Före Tuppen

Nu är jag redo för en löprunda såhär på morgonkvisteln. Shaken med Super Protein Complex och EAA ligger och göttar sig i magen och Kre-Alkalynet är också påväg ut i kroppen.
Hade tännkt köra 4-5 kilometer, får se vart jag hamnar :P

Just nu är Baggis sjukligt kelig och jag anar att han kommer sätta igång med skrikandet då jag går ut genom dörren. Mitt hjärta sover fortfarande sött så om Baggis galer blir han inte så populär.

Nej nu på med skorna och he sig ut!

Godmorgon  på allesammans :)

Stadsrunda Med Hjärtat

I eftermiddag ätt jobbe ska jag och mitt hjärta gå en sväng på stan. Han ska byta lite presenter som han fick i helgen. Bland annat armbandet han fick av mig. Jag förstod att det skulle bli för brett men det var ju så snyggt... jajja nu får han byta till ett smalare. Sen har han en tisha som var lite tajt över bröstet som ska bytas. Hoppas den tröjan finns kvar då den var super snygg!
Blir förmodligen att vi tar middag på stan också. Har gjort det en dag i veckan de senaste veckorna och det har vart jätte mysigt :)


4 Kilometer

Har fått med mig mitt hjärta ut i löparspåret och vi kämpar med att få upp hans kondis och uthållighet. I torsdags körde vi 4 kilometer utan stopp eller promenad och det gick galant för honom. Igår körde vi samma runda men då gick det tyngre. Han behövde gå ganska mycket men orkade ändå köra spurt på  slutet. Vissa dagar kan vara sämre dagar och tyngre men det är bara att kämpa vidare. Snart orkar han väl mer än mig :P

Försöker springa 2-3 dagar i veckan med han så att han ska förbättra sig från vecka till vecka. Är så roligt att ha nån att springa med! Nästa vecka är målet att få han runt på 5 kilometers varvet på Grisberget, jag vet han klarar det bara han tror på att han klarar det :)

Jag hade också en tung dag igår. Från början var benen lätta men började snabbt väga bly i motvinden och uppförsbacken i spurten hem gick men med ben av spagetti och total avsaknad av styrka att trycka ifrån ordentligt. Vi skyller på värmen som var igår, att vi inte vant oss vid luften ;)
Ikväll tar vi nya tag!


Tuff Uppstigning

I morse när klockan ringde 06.20 var jag död. Var förmodlingen inne mitt i en djupsömns timme (1,5 timme intervall) ¨å det var så tungt att stiga upp. Låg kvar 10 minuter i sängen och höll på att somna från uppstigningen. Suck stånk och stön vad har hänt med min morgopigghet?!
Tog mig upp tillslut och har faktiskt plattat mitt hår på morgonen. Kan inte minnas sist det hände :P Självklart tog jag cykeln till jobbet så jag vaknade till liv i motvinden.


Mysig Gandalf

I fredags efter vår cross tur var Gandalf lite konstig. Han låg nere på golvet i terrariet platt som en padda och sov och det brukar han aldrig göra. Började tro att han kankse hade ont i magen då det var några dagar sen han poopade så vi tappade upp ett varmt bad åt honom som brukar hjälpa förstoppade ödle magar. Inget poop kom men han blev lite piggare. Passade på att mysa med honom efter badet. Han fick ligga i en varm handuk och torka medans vi pussade och strök han :) Eftersom vi väkte honom så var han riktigt slö och mysig efter badet. Det var ju mitt i natten för han lilla stackaren oså han somnade gott i handuken :)
Idag blir de en sväng på lantmanna för att inhandla ny bark åt honom så han får lite nytt material att böka runt i. Våran vackra gosse!


Tres Amigos

Helt knasigt men älsklingen och hans syskon fyller år med två dagars mellanrum. I lördags var det älsklingen som fyllde 26 år, idag är det lillebror William som fyller 14 år och på onsdag är det lillasyster Christina som fyller 25 år.

Stort grattis vill jag ge er alla tre. Ni är för söta!! Igår hade vi samlat kalas för de alla tre och två av dem fick var sin cykel. Hon som är 25 hoppade och studsade mer än han som är 14 ;) Hahahaha
Hoppas nu ni får behålla era nya cyklar, att dessa inte blir stulna som de tidigare!!


Mitt hjärta 26 år 2011-05-07


William 14 år 2011-05-09


Christina 25 år 2011-05-11


Mer Än Väntat

På lördagens bilutställning nere på Nolia stod såklart vår vän Mike med sin bil och även en bromsbänk. Han hade tankar på att kankse bromsa bilen men visst inte om Mattias från Umeå skulle hinna upp och mappa den så det var lite oklart. Men så går Mike och vinner en utlottning där vinsten är en bromsning i bänken :D
Grymt roligt för Mike och äntligen har vi fått svar på det vi anat. Men svaret var ännu bättre än vad vi trott... Gissningarna låg på ca 500 HK på hjulen men första pullen i bänken visade på 623 HK och med lite justeringar på mappen och några pull till så blev slutresultatet 647 HK på hjulen. Amasing!! :D
Inte konstigt att bilen går som den gör med dessa hästkrafter på bakhjulen och dryga 700 i motorn!!

Detta var solklart helgens höjdpunkt :)

Past By

Nu är helgen förbi och det vart en riktigt brak rolig helg. Har haft så mycket roligt att göra så det har inte funnits tid att sitta hemma vid datorn.
Fredag kvällen spenderades med fina vänner ute i skogarna på crossen. I ryggsäcken hade vi med oss lite korv och tändstickor så vi stannade till och grillade lite korv innan vi körde hemåt i mörkret. Aningens mörkt att köra hem genom skogarna utan lyse och med tonade brillor... dags att inhandla klarglas brillor :P
Lördag morgon vaknade vi i tid och hade mysmorgon med paket på sängen. Det var mitt hjärtas födelsedag :) Han är en man som inte gillar frukost på säng, vem gör inte det?! Så då fick det bara bli paket på säng och sen frukost nere vid köksbordet. Jag hade hittat ett halsband och armband åt honom. Halsbandet var en stål kedja som han tog på sig direkt men armbandet var för brett så det ska vi byta mot ett mindre. Resten av lördagen innefattade massor med bilar, bilutställning, cruising, sminkning och fotning av möhippa och glädje. Hade en super rolig lördag och jag längtar redan till denna helgs lördag!!

Herregud snart är de gifta :D


All The Presents Are Done

Nu har jag/vi hittat alla presenter. Älsklingens roliga familj fyller ju år med två dagars mellanrum så det blir ett stort kalas på en dag istället för föera mindre. På söndag ska vi till svärmor och äta god mat och fika och igår fixade vi presenterna till både hjärtats lillebror och lillasyster. Jag lyckades faktiskt hitta det jag ska ge till Christian också så det är klart! Sköööönt!!

Kan ju inte skriva här och nu vad hjärtat ska få men jag lovar att visa sen ;)
Roligast av allt kommer att vara att ge Kicki hennes present och se hennes min. Hahahha

I helgen kommer det bli en hel del familjemys och så hoppas vi på sol och varm i morn då det är vårträffen. Bilutställning på Nolia och bromsbänk uppdragen från Umeå. Kan bli en riktigt awesome helg :)


Smell Something

Vart snopen en morgon då jag skulle parfymera mig lite innan dagen skulle sätta fart. Plötsligt gick det inte att trycka på "pumpen" på parfymflaskan. Till min förvåning så hade allting ramlat in i flaskan. Tur som haver så finns det fler parfymflaskor på hyllan så det fick bli en annan den dagen och alla dagar hitills.
Har totalt glömt av denna parfym som jag älskar doften på. Ställde flaskan längst bak och har inte sett på den förens i veckan. Idag har jag tagit tag i det och knatat in på Parelle och fått en ny parfym.
De var lika förvånade som mig men jag är nöjd då jag snabbt, enkelt och bekymmersfritt fick mig en ny flaska parfym som de önskade skulle hålla :)

Hahaha har ni råkat ut för detta någon gång?


Ser ni de små plast grejerna och fjädern?!


Då Var Det Detta....

.....med födelsedagspresent.
Min kära lilla älskling har inte så mycket behov eller önskningar så i år på önskelisatn står det nada, noll, zero, niet. Han har inte sagt en enda sak han önskar sig. Hur lätt är det då att gå och handla något som man tror han kan behöva, gilla eller bli glad av. Jag vill ju såklart att det helst ska vara en klockren present som är perfekt men det känns omöjligt i år. *stoor suck*
Blir att gå en runda på stan efter jobbet idag och se om jag får någon ide eller hittar något bra. Detta med parfym och sånt har han redan fått i mängder så det finns i överflöd.

Är det nån som har nått bra förslag?


Rosa Filmrullar



Mitt hjärta firar sin 26:e födelsedag på lördag så ikväll har jag bakat lite. Har gjort filmrullar/dammsugare fast med rosa marsipan. Skit enkelt ätt göra filmisar och goda är dem :)

Härlig Onsdag

Min onsdag har hithills vart super skön. Började morgonen med god frukost i form av polentagröt med hallon och blåbär. Sen lite stök och bök hemma med tvätt och massa papper innan ett härligt pass på gymmet. Första träningspasset med Kre-Alkalyn och EAA Booster i kroppen och som det gick bra. Hade massor av krut och ork idag så jag passade på att utnyttja energin. Först bidde det 60 minuters ren styrka i gymmet och sedan 30 minuters trampande på crosstrainern. Sen blev det lite stressigt till jobbet men jag hant ;)

Dagen på jobbet har vart gooode så lugn så lite långtråkigt men det kan vara skönt med det för omväxlings skull. Jobbar fortfarande och 1.5 timmar till. Sen får vi se om det blir handla och kankse baka en kaka ellero m det blir lite cross körning ikväll. Beror på hur pigg mitt hjärta är. Han lät trött, skulle ta en powernap men det återstår att se om han vaknar till liv nått ikväll :P

Har hittat massor med fina recept idag. Vet inte vad jag ska baka till på fredag då det är jag som har fredagsfika på jobbet. Choklad uppskattas alltid så jag tror det får bli nått sådant, ska bara bestämma vilket!


Its So Funny

Måste bara berätta, världen är liten!!
Fick en komentar här på bloggen av en tjej som jag umgicks med för herrans många år sedan. Tjejen bor i Arvidsjaur och jag har för mig att hon var tillsammans med min kusin en sväng ;)
Det var hennes lillebror som köpte vår awesome Camaro. Hahaha så världen kan vara goode liten alltså :D

Just a funny thing :)


Back With DUAC

Idag har jag pratat med "min" läkare. Tycker inte man kan kalla det för min läkare men på ett sätt ändå, det är ju ändå alltid han jag pratar med, varje gång jag behöver få hjälp med nått så på ett sätt är han min men inte min, om ni förstår mina knasiga tankar. Jajja anyway så har jag ju tidigare skrivit om hudkrämen DUAC och att jag skulle använda den i 6 veckor max. Sagt och gjort, de var de bästa huddagarna i mitt liv. Min hy har aldrig vart så fin och fräsch som då men nu såhär ca 5-6 veckor efter avslutad behandling så är min hy i det sämsta skick jag kan minnas. Såhär dålig har den inte ens vart under tonåren!! Bläää vad trisst!! :(
Så idag ringde jag läkaren och blev beordrad att använda DUAC i 12 veckor. Ja då hoppas jag verkligen att det inte blir dåligt igen då jag slutar för jag vet ju att det blir bra direkt jag använder krämen. Annars är det piller som är en utväg men då får man inte vistas i solen och nu är sommaren på intågande med semester och sol så det vill jag inte nu i alla fall. Får stå ut denna sommar och sen ska jag ta alla piller som går för att bli av med denna helvetes hy!!

Så nu håller jag mina egna tummar att detta ska "bota" min tonårs acne vid 24 års ålder!!


Cross Mundering

Mina skor hade kommit idag så nu har jag hunnit testa dem och de sitter perfekt. Var såklart tvungen att testa med benskydden och byxorna på så då tog jag hela munderingen i samma veva. Awesome nu är jag kittad så nån kväll i veckan blir det körning :D



Man blir gode stor med alla skydd och kläderna men det är bra, då ser inte crossen lika stor ut när jag sitter på ;)

Skyddsvästen på.

Hela kittet.

Awesome :D


Delivery From Proteinbutiken

Idag har mitt paket från Proteinbutiken kommit. Äntligen får vi lite nytt protein hemma och i lite nya smaker :)
Våra andra burkar tog slut i början av förra veckan så jag har inte ätit mycket protein förra veckan. Har haft kvar nå gamla burkar som inte är så aptitliga som har fått plikta nån dag men uäck vad vissa kan vara dåliga :P

Nu har jag skickat beställning på den som alla pratar så gott om, nämligen Performance Pure Whey - Karibisk Choklad. Hoppas den är lika god som alla säger. Sen så klickade jag såklart hem lite mer än bara den burken men jag är mest förväntansfull på Pure Whey.

Det andra jag beställt är (NutriTech):
Super Protein Complex - Cookies & Cream
EAA Amino Booster
Whey Complete - Choklad
Pure Carbs
Kre-Alkalyn Forte

Här ska tränas!! ;)



Läser också Sofie Lindbergs blogg och denna tjej jobbar på Proteinbutiken så jag fick ett litet message från henne. Denna tjejen är otroligt aktiv och jag får sån energi och blir otroligt peppad av att läsa hennes blogg :)

New Ring

Har handlat på jobbet idag. En kollega hade med sig super fina ringar som ett UF företag på Strömbacka gjör och säljer. Ringen är i äkta silver och är gjord av en Silversked. Jag tyckte det var super fiffigt och ringen är jätte fin. De gör alltså som så att de bankar ut själva skopan på skeden så den blir platt och sedan lindar de skaftet på skeden runt. Här är resultatet, super fint!! :)


No Shoes

Inga skor hant komma i Fredags så det har inte blivit någon cross körning i helgen. Nästan att det var bra faktiskt för tiden har sprungit iväg så vi har inte ens hunnit tänka tanken att fara och köra något så då har jag sluppit gräma mig att skorna skulle ha stått orärda :P
Nej nu får de ta och komma vilken dag som helst så vi får köra med Mike som igår skaffade sig en ny hoj också. Byte från Mc till LV reggad Cross har han gjort så han kan haka på ut i skogen och inte bara på landsväg. Hoppas det blir fler som inhandlar så vi blir ett gäng. Alltid roligare då man blir fler :)

Uppdate: Idag har de kommit och mitt hjärta har hämtat ut dem. Wihoo nu ska det köras!! :D


RSS 2.0