Ny frisyr

Nu har jag gjortt en massa ljusa slingor i mitt hår =D

Ser lite latino fräscht ut och nu väntar det bara av att få lite spansk sol på sig så det får pricken över i:et =)
Halv fyra i eftermiddag har jag tid för att böja ögonfransarna också så nu är det en hel makeover på gång...kankse fixar brösten på torsdag när jag likaså är i farten =P Hahaha, nej det händer nog inte!!

Dagen innefattar många planer och jag hoppas alla hinns med....cykla till korpen och träna nu och sen hinna förbi vuxenskolan och köpa biljetter till ikväll då jag och mamma ska på en föreläsning. Iväg och köra Camaro och hälsa på på jobbet, skjutsa gamla chefen en sväng =) Böja ögonfransarna och käka middag med mamma på stan innan föreläsningen. Det är fullt upp när man är ledig fast man inte tänkt att göra nått egentligen =P

Nu ska jag dra, Se Ya

En lugn hektisk dag

Hur lyckas man ha en sån dag?

Jo den börjar väldigt lugn...sovmorgon till nästan halv 10 (nått man inte haft på flera år på en vardag). Käkade en god frukost och njöt av att läsa tidningen och kolla lite på datorn. Sen övergick allting till äckel då jag låg och kliade Tiger. Jag kliade han lite vid öronen och ut vällde en massa små äckliga djur. Min fobi för insekter gjorde att jag barra tjöt, det sprutade tårar och jag började klia mig själv över hela kroppen. I lite smått panik tillstånd ringde jag djursjukhuset i öjebyn och kvinnan hörde min panik så hon frågade hur djuren såg ut och gick direkt och hörde med en veterinär. Efter en stund kom hon tillbaka och lugnade mig med att de inte var farliga och inte trivdes varken på katter eller människor.

*PUH*

Min lilla prins har fått loppor från antingen en ekorre eller en igelkott och de var bara att duscha han med lite grönsåpa och sedan ge han ett medeel mot loppor så skulle allt lösa sig. Nu har han vart helt underbart duktig och duschat utan att streta emot i förtvivlan. En matte kan inte bli ståltare över sin katt än de jag är nu =)
Senare ikväll då han har torkat ska han få sin dos loppmedel som Baghera har fått nyss.

Nu ligger Tiger bredvid mig i soffan och tättar sig ferbrilt. han vill inte vara blöt sötnosen =)

Nu ska jjag rusa över till Kusin Lisa och fixa håret =)

Så gör man för att ha en lugn hektisk dag. Jag har ju sprungit runt på stan och fixat ärenden också...

Kamel tå

Hahahaha jag har aldrig hört det uttrycket förut. Jag tror jag dör vad bra!!

Catta under Lördagen hade verkligen kamel tå

Tack David så jävla bra =D

Strålande sol

Dagen har vart såå skön!

Den började med en löprunda ner till garaget och sen började vi fixa Camaron för besiktning. Har hunnit ta lös insuget och ta bort tempgivaren. Måste byta plats på den för att få rätt soppa på tomgång. Pluggade gamla hålet och satte tebax insuget. Har snart fått dit luftfiltret och sen är det en tuta kvar och sen blire besiktning.

Nu sitter jag och kokat på min katt...jag blir galen på han!!! Han har fått vara ute en timme ungefär och det enda han gör nu är att jama och vill ut...nu har han till och med börjat kraffsa på dörren.

Måste springa genom duschen för att bli Ida för  kvällen =D

Kommer att bli en tok skoj kväll!!


Glimmer Hurricane Gold Stripe av Anna Ehrner

Tack så mycket Micke!!

Nu har jag sagt hejdå till alla på jobbet och jag fick en liten present av min chef. En söt liten ljuslycka från Kosta Boda.

Så söt!!
 
Jag ska verkligen tänka på er varje gång jag tänder ett ljus i den =)
Och ett STORT GRATTIS till ÅSA......nått mer kan jag inte nämna ännu =P

De som kommer att jobba på swedbank i sommar kommer att hamna på en underbar arbetsplats men hur gulliga kollegor som helst. Verkligen njut av glädjen!!





Ett värmeljus i denna lyckta skall få pryda mitt vardagsrumsbord =)

Änglar och demoner

Jag har ju upptäckt att min absoluta favoritbok som Dan Brown skrivit, Änglar och demoner, kommer på bio den 13 maj. Visst har jag vetat ett tag att den ska komma men har som glömt av det men nu så dök det up på reklamen att den har premiär. Såklart är premiären då jag är i utlandet men så fort jag kommer hem ska jag bänka mig i de röda salongstolarna och skåda, förhoppningsvis, en bra film =)

Nu blir det en alvedon mot min skallebank och sedan landa huvudet i kudden!

Tack och lov

Jag hade tänkt att cykla till jobbet idag då det var så fin väder men så plötsligt sprang tiden iväg och jag fick ta bilen. Just nu så är jag glad att jag kör bil på hemfärden för mitt huvud mår inte bra. Jag har såklart fått migrän så jag sitter med massa grummel för ögonen och en hemsk huvudvärk.

Bara att bita ihop, jobbar bara 1,5 timmar till.

Hade fått jobba övertid ikväll men jag känner att det orkar jag inte!! Ska lyckas hinna baka när jag kommer hem också så jag har nått med ig på jobbet i morn....får se vad det bli hade tänkt mig en Crisptårta men det tar 1,5 timmar i ugnen...

Se Ya


Mys afton

Igår hade jag och Crille en jätte härlig kväll. Vi skyndade oss att äta middag för att sedan hälsa på hans farmor, hon skulle gratta mig och jag fick en liten present =) Där blev vi ett tag men sen for vi hem och tog ut cyklarna. Det var härligt soligt så vi tog en cykletur in till stan där vi stötte på Crilles lillebror William och hans kompisar. De hängde som vanlig vid boulen på busstationen så alla små pojkar inkl Crille cyklade runtomkring och hade sig...de har nästan aldrig båda hjulen i marken kan jag lova!

Själv så njöt jag av att cykla runt på min GT utan att hoppa och studsa =)

Sedan bar det av hemåt men vi cyklade inte hem utan fortsatte till Vitsand till Danne och Catta mfl....surrade ett tag och cyklade hem sen. Vi räknade ut att det blev runt 2 mil på cyklen igår, riktigt skönt och härkligt att njuta av vår solen och de ljusa kvällarna!!

Klockan var någon minut efter 21.00 när vi kom hem och vi gjorde lite kvällsfika och gick upp i sängen. Kröp ner i sängen med en stooor kopp The (tack Tina för de nya smakerna, super goda var det) och "Gran Turino" visades på tv bilden. Jag har en förmåga att bli ganska trött då jag ser film så jag hant kankse se halva filmen och sen vaknade jag till några sekunder av mina egna snarkningar. Då vände jag på  mig och sov för kvällen =) Måste se slutet på filmen idag för den var bra!!

Summa sumarium är att det var en otroligt lyckad och skön Tisdag!!

Alldeles för mycket planer..

...hur ska detta gå?!

Jag vill ju hinna åka till gbg innan utlandet och innan jobbet börjar. Nästa helg jobbat Paulina men hon är ledig i helgen. Ska jag åka ner redan i helgen eller ska jag skita i det?! Jag vill åka men samtidigt så händer det rätt mycket hemma i helgen. Men jag kan inte vara borta över valborg heller för då firar vi att min farfar fyller 90 år och det vill jag inte missa.

Måste ta tag i detta ikväll och se hur jag ska göra...kankse ska kolla kassan också =P

Idag ska jag hinna på stan efter jobbet. Måste hitta en bikini och BH...skit skoj....not!! Svärmor hade en jätte snygg klänning också så den skulle jag vilja lägga vantarna på med. En tripp in på Indiska blir det kankse =) För pengarna jag fick av farmor och farfar kankse jag ska unna mig riktigt bra produkter till ansiktet. Min hudterapeut skulle nog bli glaad då =P

Nu ska jag återgå till jobbet efter min lunch...

Tok bra dag!

Tack alla för gratulationerna =) Vore dock skoj om de anonyma komentarerna inehåller ett namn så man vet vart de kommer ifrån =P

Dagen har vart väldigt varierande. Har hunnit med mycket roligheter däribland barnvaktning, besök från storebröderna, strosat på stan, träningstur och umgåtts med vänner....Bäst av allt var att jag har skrivit på anställnigspapprena på Sparbanken idag också....det kan inte bli så mkt bättre =)

Nu är jag dock helt slut i kroppen så det blir att lägga sig och sussa alldeles strax. Har en till tidig morgon framför mig men sen har jag lite sovmornar resten av veckan.

Ska jag åka till gbg redan till helgen?


Idag är ingen vanlig dag, för det är Elins födelsedag...

..Hurra Hurra Hurra

Idag fyller jag 22 år. Fy bubblan vad gammal man börjar bli =P Eller så inte. Det är nu livet börjar och tack allihopa för alla gratulationer igår och de fina presenterna.
Mamma var först med att gratta idag. Hon visste att jag började jobba 06,45 så hon ringde direkt hon vaknat =) Puss

Jobbar förmiddag idag så i eftermiddag ska jag bara njuta av att det är min dag =)

Ha en toppen 20 April allihopa för det ska jag ha!

Herre min skapare...

...så skoj vi haft på fem-kampen!!

Kängru boxning och Tjur ridning var det bästa. Bilderna kommer aldrig att visas för utomstående!!
Mina ben är möra efter tjur ridningen...satt bara kvar 5 sekunder efter uppvrmningen men Micke ramlade på uppvärminingen =)

Hopp in i duschen nu och sen till Kalles för en öl innan middagen på Valdino.

Ses på Kalles eller Dino ikweel ;)

Hittan dittan. Hutt som mutt

Hahaha, kom inte på någon bra rubrik så det fick bli nått som min mamma brukar säga ibland =P

Gårdags kvällen blev tok bra. Det var jätte god mat så alla blev ganska stinna. Men var vi surrade och vad vi skrattade. Så mycket att komma ihåg och njuta av i efterhand. Vi blev länge på furuburg...ända till stängning av restaurangen innan det skulle bli "nattklubb". Då bar det av till Elin och Crille där vi hade tok skoj också.
En hel del Youtube klipp senare infanns sig träningsvärken i magen. Såg en konstig film som inte var så bra, "Unknown" behöver ni inte se. Jag höll mig vaken, det gjorde inte Marcus =P

Haha!!

Nu har jag stökat undan, dammtorkat, dammsugit och bakat hela förmiddagen. Just käkat lite lunch och ska hoppa i duschen nu för at snart åka på firmafest. Det blir bra med en fem-kamp idag..lite träning =)

Jag kommer inte att vara nykter i morgon bitti...jag ska ha släkten och alla vänner på fika...Gosh!!
Det går, hoppas jag =P



Helgen närmar sig...

...med stora steg =)

Kan känna lukten av grillarna nu. Det ska bli så gott med grillad mat ikväll och jag tror det blir super trevligt!! Denna helg innehåller många roligheter och kommer bli tok bra =)


Intensiv morgon

Jag har hunnit mycket på den lilla tiden jag hade innan jobbet i morse. Hant med att duscha, föna håret och allt sånt plus att jag bakade en sockerkaka att ha med på jobbet. Det kallas att vara effektiv och planera sekunderna =D

"A freak like me needs infinity"

Nu äre fika time på jobbet!

Ömmande fötter

Nu har jag stått vid diskbänken hela kvällen. Jag har hunnit göra kola kakor, sommarkaka och cupcakes. Ska  hinna göra lite chokladbollar också men det får räcka för idag!!
Har haft sällskap ikväll också. Elena och Andreas kom förbi och de åkte nyss. Elena var ganska trött av allt sparkande i magen =) Hoppas verkligen att de hinner få lilla bebisen innan jag åker utomlands!

Ska be Crille om lite fotmassage nu och sen blir det att hoppa i säng...Får se om jag r pigg i morn bitti och klämmer in en träning innan jobbet eller om det får bli efter. Träningen  som var planerad ikväll har det inte funnits tid för så det måste bli i morn!

The news...

....is....

Från och med den första maj jobbar jag åt Sparbanken Nord. Jag ska lämna swedbank för den lokala banken och få utveckla mina kunskaper. Allt har gått fort och varit ganska jobbigt men jag har bra stöd från min chef på swedbank. Alla som har Micke som chef ska vara lyckliga för bättre chef finns inte!!
Vi hade ett litet gråtkalas i morse på vårt möte där jag sa att jag lämnar dem för att gå vidare. Jag har egentligen bundit mig till att jobba hos swedbank i sommar i och med att avtalet är påskrivet men det har Micke sett förbi och ger mig chansen på sparbanken =)

Jag är så glad att jag ska få prova nått nytt men samtidigt så blir det så ledsamt att lämna swedbank. Jag känner ju alla där och det är världens bästa arbetskollegor. Alla på företag är ju helt otroliga och jag kommer aldrig att glömma dem och de blir inte av med mig för jag lär hälsa på =)

Nu har vi ju vår inhoppar fest på lördag så det blir lite av min hejdå fest också...Vi ska ha tok skoj!!

Så nu är det officiellt att jag ska sluta på swedbank och börja på Sparbanken Nord. Hoppas ni inte blev besvikna på min hemlighet =)

Partey =D

Fest på Lasergame i Piteå, där vi ska genomföra en femkamp med följande moment:

1. Mekanisk Tjur - Klassiker som ser vem som Håller ut längst (tidtagning)

2. Kängruboxning - Australiens kampsport nr 1.

3. Human Bowling - En person i laget får känna på hur det är att vara ett Klot!

4. Tejpgång - Samarbetsövning för hela gänget där stresståligheten testas

5. Lasergame



Menyn för kvällen blir:

Varmrätt: Oxfile med pepparsås och varma grönsaker. Serveras med potatisgratäng
Dessert: Marängsviss Dryck: Vin/cider/öl

Kommer bli en tok bra firma fest!! Taggad som bara den =)

Uppdate på min önskelista

Här mamma kommer en lista med mina önskningar ; )

- Vitt överkast Åhlens eller Indiska (likadana)
- Matberedare
- Stavmixer
- Systemkamera
- Bokning för att färga ögonbryn och fransar innan utlandet
- Brittenys blåa parfym (midnight fantasy)
- Pilates boll
- Hall lampa från Elkedjan 1495:- (5 lampor hängande i svarta kablar)
- Pengar till tatueringen
- Relax av nått slag (massage, fotvård, manikyr, pedikyr...)

Du kommer säkert på något bra =)

En tok trevlig kväll

Har vart på Nodo ikväll med tjejerna. Det blev en god chiabatta till middag och en tok god latte på det =)  Har surrat en hel del och njutit av att det verkligen är vår nu och snart sommar.
När jag kom från jobbet idag så tog jag en  promenad/jogging tur runt stan och sen hem för att fixa käk till lunch i morn. Blev tok sugen på att cykla så Crille fick plocka fram cykeln så nu har jag tatt de första milen för detta år...Blev en tur in till stan och sen på gubbis.
Har ganska nyss landat i soffan efter att ha vart på Gubbdagis och surrat. Bonke var som en lycklig pöjk, varför vet jag inte men skoj var det att se på alla byggen =)

Det kommer att bli en bra sommar på strippen!!

Nu blir det sängen så jag orkar börja jobba 06.45 i morn. Riktigt sköna dagar då man jobbar 06.45-15.15...det är få samtal på morgonen och förmiddagen bara springer iväg. Sen har man ju hela dagen kvar då man slutar strax efter tre. Klagar inte på dessa dagar =)

Här händer det saker....

.....hela tiden!!

Jag har så mycket i luften just nu att jag har svårt att sova. Så mycket jag längtar till och så mycket skoj =) Har ju redan nämt att det blir utlandet den 12 maj men sen blir det kankse Göteborg över valborg, tatuering 26 maj.....och massa annat. Visst äre en till stor grej men det får ni ta del senare...allting är inte klart ännu så jag släpper den nyheten kankse i morgon =)

Jag älskar mitt liv just nu.
Sommaren 09 kommer bli kanon.
Nu har livet börjat.


Nu kankse det kommer nått samtal snart...är helt dött på jobbet just nu!

Jag vill inte sitta här längre!!!

Just nu sitter jag vid ett skrivbord på jobbet där ventilationen lever jävul. Det blåser mig rakt i ansiktet så att jag blir torr i ögonen, kall och mår allmänt dåligt av det. Synd att det inte bara är på min plats annars hade jag ju bara kunnat byta!!
Var iväg till polisstationen en sväng på lunchen och efter det så vill man inte gå inomhus igen. Vilket underbart och härligt väder det är ute!! Påsklovet kunde inte börjat bättre =)

Jajja, nu får jag bita ihop med ventilationen och fortsätta jobba....huvudvärken blir bara värre så det var inge skoj detta!!


Utlandsresan är bokad

Jag hade många planer på att hinna städa, tvätta och hänga upp gardiner idag men då solen skiner vill man inte vara inne så det började med att jag tog ut Baghera och satt i solen och njöt. Sen hackade jag lite snö så vår altan ska tina av lite fortare och då kom Tiger så då mös jag med nästa katt i solen =) Det är så keliga och njuter verkligen av solen mina små monster =)

Åkte till Roknäs för att hälsa på Patricia och vi har legat i en solstol och bara lapat i oss av al energi och vår/sommar känslorna. Då det kommit något moln har vi passat på att kolla resor och det blev att vi bokade en sista minuten till bahia Feliz på Gran canaria =) Vi ska bo på ett fyr-stjärningt hotell och bara njuta i en vecka...längtar som bara den just nu!! Åker den 12 maj så det är inte ens en månad kvar =D


Nyss har vi käkat middag och Crille åkte just tillbaka till garaget...han var sur för att det tjorvat idag...först så var det stopp i avloppet så det rann in vatten på golvet i garaget och sen hade det kommit folk som trott de hade öppet idag och ville ha hjälp eller vad det nu var....sen hade det blivit fel såå han måste göra om en svetsning till styrningen. Stackars liten!

Nu måste jag ta tag i tvätten.....


Strålande sol

Jag har inte tid att sitta inne och blogga nu. det får bli senare för nu ska jag ta och sätta på aghera sin sele och sen ska han få gå ut i det fina vädret =)

Skriver mer sen...

En ledig dag kvar

Det ä söndag idag men det är fortfarande en ledig dag kvar. Så skönt att man inte ska gå å lägga sig i tid idag för  att stiga upp och gå på jobbet i morn!!

Kom hem till Storfors vid 23.00 i går kväll och då var vi föri Crilles pappa och visade bilen. Sen fick vi åka hem och sova vilket var efterlängtat. Att man kan bli så trött baa av att sitta i en bil en hel dag, inte gjort nått ansträngande eller fysiskt..bara suttit stilla. Har sovit såå gott inatt =)

Nu ska vi börja paka upp IKEA påsen =)


Massor av mys

Strax kommer Emma och Marcus hit och då ska vi börja laga lite mat. Blir en oxfilé gryta och ris och till efterrätt så har vi köpt en stor och härlig godispåse. Måste ju finnas godis hemma  om det skulle kika förbi en eller annan påskkärring =)
Det kommer alltså att bli en lugn och skön fredagkväll. Blir inte så sent heller i och med att vi ska åka vid sju tiden i morgonbitti.
Det kommer att bli en full last i Pickupen till sundsvall i morn men finns det hjärterum finns det skärterum =) Paulina och Filip ska få sitta i det stooora baksätet nämligen så jag tror att de kommer vilja ha ett antal sträck pauser =) Men det blir trevligt med sällskap och så ska vi ju få springa igenom IKEA så jag klagar inte!




Kings of Leon


 

Vilken röst, vilken låt, vilken känsla.

Påskledighet

Äntligen är det påsk och lite ledighet!!
Har ätit en god middag på Annelund ikväll och sen blev det bio. Såg nya Fast & Furious filmen och den fick godkänt. Alla filmer har var överdrivna men de är ändå bra =) Snygga skådisar också!!
Sitter äntligen i soffan hemma och bara slöar...denna vecka har vart så stressig känns det som...har bara kommit hem och sovit och sen vaknat och åkt igen. Kläderna ligger i fina högar på sidan av sngen för jag har inte haft tid att hänga av mig dem i garderoben. Måste ändra på detta, inge bra att stressa!

På Tisdag ska jag på sparbanken....vi får se vad som händer...

Har jag sagt att jag älskar Scrubs?!

Min lampa på elkedjan är såld. Nu hänger det en med röda kablar framme så det kankse är någon som har köpt den med svarta åt mig =D  Hoppas kan man alltid göra eller hur? Om inte annat så är detta en pik...

Långpromenad

Det blev en jätte konstig kväll igår. Efter jobbet åkte vi till moster som fyller år och grattade henne. Det blev alltså fika till middag vilket inte är så bra men då hade jag planer på att träna på kvällen så det skulle ordna sig. men utfallet blev inte så då Catta ringde och frågade om jag kunde frissera henne och de skulle då bjuda oss på  mat som tack.
Jag blev kvar rätt länge hos moster så då jag kom hem för att byta om till träninigskläder så hade de redan börjat med maten....jag och Crille tog då en promenad till Danne och Catta istället för bilen. Vi åt potatispannkaka till kvällsmat (omvänd ordning på våra måltider) och sedan blev det klippning och en massa surr. Först vid 22.30 kom vi på att vi skulle gå hem också så det vara bara att börja färden...enkel väg är det 4 km så dubbelväg blir det logiskt 8 km och jag är impad av Crille som inte klagade en enda gång. Han gick alltså hela vägen med mig!! Han har nog aldrig i hela sitt liv gått så långt på samma dag bara för att gå =)

Hihihi jag tror han har ont i benen idag =P (den enda sanna glädjen är skadeglädjen)

Danne, Erik och Catta hade svårt att tro oss att vi promenerat till dem..eller de hade svårt att tro att Crille hade gått. Att jag gör det är ingen ovanlighet så Danne var till och med ut och letade vart vi ställt bilen =P

Det blev en rätt så sen kväll igår för när vi kom hem så blev det ett letande av bilnycklarna till Pickisen...de hade hamnat i en låda med mössor och vantar!! Hur fasiken det gått till vet jag inte men det var ju såklart det sista stället vi letade på!!

Nostalgi

Hälsade på Worre, Catta och Elina en sväng igår kväll också och då hamnade jag och Daniel vid datorn. Kollade en massa filmer på Youtube med sökorden Fredrik Tiger, Kalix SM, Backe osv...vi kollade alltså på bilfilmer, rallycross och det var riktgt trevligt. Blev nostalgisk och satte igång att gå igenom massa bilder från gamla tider, då jag tävlade och alla tävllingar man vart på.
Riktigt trevligt att drömma tillbaka och smilet infinner sig på läpparna idag så fort jag tänker på den tiden. I sommar återgår jag till tävlandet också...för er som missade mitt nyårslöfte så var det att köra minst en tävling i sommar =)

Jag längtar!

Underbar måndag kväll

Slutade jobbet 16,30 igår som verkligen är en skön tid att sluta. Man hinner mycket på kvällen och har tid att laga en riktig middag. Jag åkte hem direkt och gjorde en god laxgryta. Käkade och åkte sen iväg till Lidgatan för en timmes ansiktsbehandling och brynplock. Så skönt. Gick därifrån som en ny människa med ett nytt ansikte. Hon är verkligen jätte duktig och mina bryn blir alltid så fina. Hon får verkligen till en fin och hög båge =)
Efter den sköna ansiktsbehandlingen så åkte jag till gymmet och körde ett hårt överkropps pass så idag har jag träningsverk i axlar och rygg, men det är skönt!!

En klart lyckad och härlig måndag =)

Roadtrip över Påsk

Christian är lycklig upp över öronen idag. Han släpper aldrig smilet och flyger uppe på molnen. Gårdagskvällen blev senare än väntat och natten har vart spänd.
Jag gick upp i sängen strax efter tio i går kväll och jag hade hoppats på att somna direkt men det dröjde innan Chrille kom...jag hörde hur han började prata i telefonen och funderade på vem han surrade med den tiden men så kom han upp i sovrummet med datorn och ett smile som bländade. Han hade ringt på en annons om en Mustang fastback och killen skulle återkomma för ett svar om han tog budet. Det djöjde ett tag innan killen ringde upp och då han ringde sp ville han inte ta budet, han ville ha mer så tillslut fick vi köpa bilen för ett tok bra pris!! Betalade en handpenning på en gång så vi verkligen var säkra på att bilen var våran. Efter det så var vi så glada och spända att det var svårt att somna!

Så på lördag beger vi oss ner med släp till Gävle för att hämta Mustangen =)

En rolig sak var att killen som sålde bilen ringde idag och ville betala tillbaka handpenningen för att han fått ett bättre bud än vårat..men så kan man inte göra. Har man kommit överrens och vi har betalat en handpenning har man ingått ett avtal och det går ej att bryta. Killen hade blivit sur och skulle kolla upp det...lite senare ringde han och erbjöd oss mer pengar tillbaka än vad vi gett i handpenning men Chrille gav honom telefonnumret till Advokat Granström som förmodligen fick ett samtal av killen och där Granström förklarat hur allt funkar för efter en stund fick Chrille ett samtal av honom där han sa att vi kunde koma på lördag!! Hahaha så roligt att vi fick bilen =) En spottstyvel till summa för den dessutom!!

Änglarna i väskan

Det är många på senaste tiden som uppmärksammat att jag går runt med två stickade figurer i min handväska och undrar vad det är för nått.

Då tänkte jag delge er min lilla story.

Dessa två stickade små människor är mina skyddsänglar. De föreställer min morfar Harry och mormor Karin. Mormor har stickat dem för länge sedan och haft dem i deras bil men då morfar dog och bilen såldes så fick jag dessa figurer av mormor då jag tog körkortet. Hon sa att de ska skydda mig i trafiken och livet så därför bär jag med mig dessa små sötisar hela tiden. De är alltid med mig då jag kör bil och jag tror på att de skyddar mig =)
Är också roligt att ha med dem för man kan titta på hur söta de är och tänka på mormor och morfar...de får många tankar och styrka på så sätt.

I vår familj är vi ganska skrockfulla och tror på tankekraft. Jag tror stenårt på att morfar skyddar mig genom dessa figurer och ofta då jag kramat figurerna i min hand så har mormor känt att jag tänkt på henne eller så har hon tänkt mycket på mig just den dagen =)

Hemkommen

Kom hem från Umeå vid sex tiden idag....

Det har vart en tok bra helg!!

Föregående inlägg står för mycket som skett denna helg och det är en underbar låt!!
...and I'm free, free fallin'... spelas på Youtube om och om igen =)

Har hunnit handlat, käkat en nyttig middag på max och hälsat på Kicki och Thomas. Kicki hade gjort en till tatuering idag och då pratat med Rolle om min idé...han skulle kolla på det och rita upp något bra så då får jag se om han får äran att göra min ängel =) Hoppas han vill anta utmaningen med ett porträtt!

Nu är mina ögon så tunga att de snart inte är någon springa kvar...steg upp 13.30 idag och går och lägger mig nu...


...and I'm free, free fallin'


Tom Petty - Free fallin'

Shes a good girl, loves her mam a
Loves Jesus and America too
Shes a good girl, crazy ´bout elvis
Loves horses and her boyfriend too

Its a long day living in Reseda
There's a freeway runnin' through the yard
And I'm a bad boy cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breakin' her heart

And I'm free, free fallin'
Yeah I'm free, free fallin'

All the vampires walkin' through the valley
Move west down Ventura Boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
A ll the good girls are home with broken hearts

And I'm free, free fallin'
Yeah I'm free, free fallin'
Free fallin', now I'm free fallin', now I'm
Free fallin', now I'm free fallin', now I'm

I wanna glide down over Mulholland
I wanna write her name in the sky
Gonna free fall out into nothin'
Gonna leave this world for a while

And I'm free, free fallin'
Yeah I'm free, free fallin'

Nån som ska förbi IKEA?

Jag köpte ju två lampor igår på elkedjan som vi tänkte ha i toan men det funkar inte...eldragningen blir jätte knasig och det kommer att synas kablar = Fult så det skitier vi i!
Men jag har ju haft en bild i min skalle på en lampa som jag skulle vilja ha och nu då jag går ut på IKEAs hemsida så har dom en sån lampa!!


Lycka!!

Men då är ju kruxet att man inte kan beställa så man måste ju då besöka en IKEA butik. Är det någon som känner sig manad att ta en tripp till Happaranda?? Hehe, nä men jag har såå underbara vänner i Göteborg som kommer hem på söndag och de skulle köpa lampan åt mig. Visst är det underbara!! Filip och Paulina ni betyder såå mycket för mig och jag längtar som sjutton till på söndag då ni kommer. Tänk ni ska vara här hela påsken =D


En kväll på stan

Det har vart tjejkväll på stan idag så jag passade på att göra lite ärenden. Har handlat lite saker men bara nödvändigheter. Det blev en till likadan hylla till toan, lapor till toan och ett par nya löparskor. Löparskorna var verkligen på tiden...Mina gamla har jag nog haft i nästan tre år och det är skrämmande, förra veckan pajjade ena sulan också. Men de har vart såå sköna så jag har haft separations ångest =P Det behövdes inte..hittade ett superskönt par Adidas.

Sitter och surrar med Tina på msn nu. det var allddeles fför länge sen vi såg och surrade lite. Tiden bara springer iväg och man hinner inte med känns det som!! Det måste vi ändra på....Vi får helt enkelt minska på timmarna vi sover för att hinna ta tillvara på tiden och livet =)

Scrubs på tv nu...pratstund med en underbar vän...handlat saker jag är nöjd över...livet känns bra just nu =)

Men nu börjar klockan springa iväg och jag ska upp och jobba i morn...måste dra mig till övervåningen för att göra alla kvällsbestyr och se scrubs lite till innan ögonlocken faller igen.
Morgondagen har jag planerat ska börja med en morgonpromenad innan jobbet, jobba till 18.00 och då träna innan jag ska hem och äta en god middag och bara vara resten av kvällen. Blir en lugn fredag för lördagen blir desto hårdare =)

Hur ser er fredag och helg ut?

Natti

Tatuerings suuug

Jag har verkligen ett sånt sug efter att tatuera mig NU!! Men detta är säkert bara för att alla i min omgivning tatuerar sig nu och jag har inte tid förens 26 maj. Jag håller på att längta ihjäl mig till min ganesh sitter på ryggen =) Det kommer att bli så bra tror jag!!

Har planer på ett antal andra tatueringar också och man skulle ju vilja ha alla på en gång men det funkar ju inte...Rolle kankse får sätta nålen i mig snart för jag ska ha min skyddsängel tillsammans med filigranser och den vill jag ha nu! =)

Dagens aprilskämt

Gjorde just ett quiz på facebook och det måste vara dagens aprilsämt. Det hette hur mycket motor kan du med Bosse bildoktor. Honom har jag aldrig gillat, han är ju knäpp och det var deta här quizet också!! Haha men det var ganska roligt att göra för jag garvade som attans =)
Letade efter Pite tidningens skämt i morse men jag var för trött för att orka läsa hela tidningen...nu har jag bläddrat igenom den igenn och hittade skämtet =) Att det har fantasin att komma på allting!

Toaletten är nästan klar nu. Vi har en toastol så vi kan använda den nu och tvättfatet sitter där. Har hängt upp handukskrokar, toarullehållare och hyllor. Fattas bara en lampa och då det är inköpt så hänger vi upp spegeln =) YEEEY vad skönt med ny och fräsch toa =)

Nu ska vi se playboy bunnies och sen sova...Natti

RSS 2.0