Nytt utseende

Nu är det fredag. Jag sitter på jobbet sedan 06.45 i morse och har lite samtal. När jag slutar 15.15 i eftermiddag så är det helg!! Det är Halloween...jag hant pyntat upp det lilla pynt jag inhandlat nu på  morgonen. Det blev ett svart fat med fyra svarta runda ljus och en orange pärlgirlang...2 st pumpo fint placerade på borden. Klart!

Jag var på Specsavers i går och lånade hem glasögon. Det blev fem par men jag har bestämt mig. Ska ha två stycken och de är superfina. Ett par är farfars glasögon och det andra är en mörk, mörk brun plastbåge. De är bara såå fina, synd bara att jag inte kan beställa dem förens på Måndag....De har nämligen stängt idag =( Men jag får låna brillorna till på Måndag så jag hinner vänja mig vid dem länge =)

Vill ha dem nu!!

Tagit lite frågor från Jonna....

1. Vad pysslar du med om dagarna?
2. Hur länge har du läst min blogg?
3. Känner vi varandra / Har vi träffats? (Hur?)
4. Bästa program på TV just nu?
5. Din favoritlåt just nu?
6. Vilken är din favoritblogg?
7. Önska något. Vad som helst!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den 12 Januari sitter jag på flyget till Göteborg.

Äntligen

Längar som fan efter min gumma men som tur är så behöver jag bara längta till den 18 December för då kommer Paulina upp och ska fira jul. Några dagar senare kommer även Filip upp och då ska han få prova på norrland =) Han har nog aldrig vart norr om Stockholm =P

Längtar

Jag blir i götet en vecka skulle jag tro. Måste ta "ledigt" bara....lägger ju mitt eget schema så jag lägger bara inga tider den veckan =P

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu Börjar det ringa mer och det blir besvärligt att skriva då...blir hela tiden avbruten med samtal.

Trevlig Halloween allihopa!!

JobbJobbJobbJobb

Denna vecka har jag fått jobba mycket. Roligt!! =)

Nu sitter jag i Roknäs hemma hos mamma och pappa...Jimmy och Jeanette är här med alla hundarna. Hemi är bara för underbart söt =)
Har letat fram en massa kläder som vi kan klä ut oss med i helgen...men beslutsångesten börjat träda in....vart ska vi vara?! Det är så många fester och man kan ju inte vara på alla ställen på samma gång. Jag är den människan som gärna vill vara med alla, kan som inte säga nej, men jag måste ibland....men till vem denna gång??

Jossan har födelsedagsfest utan maskerad...skönt när man ska ut sen för man vill ju inte se allt för hemsk ut =P
Danne och Catta har inflyttningsfest med maskerad.
Sandra och markus har 70-tals fest.
Eventuellt en massa mer fester också......

Jobbigt

Enklast av allt...att stanna hemma och aldrig byta från mjukisbyxorna =P Haha, men så tråkiga är vi inte!!


Arbetsför vecka

Denna vecka kommer jag att i princip jobba heltid. Det känns visserligen jätte skönt att ha så pass mycket jobb men samtidigt lite jobbigt att jobba 8 timmars pass nu när man vant sig att bara jobba 5 timmar =P Hehe, men jag har dagens bästa pass de dagar jag jobbar full dag och det är 06.45-15.15. Jag är ju en morgon människa så jag älskar detta pass. Det är lungt och skönt när man kommer på jobbet, man kan välja och vraka bland de bästa platserna ( vi har väldigt kallt på jobbet och vissa plattser är outhärdliga).

Nu ska jag åka hem och laga lite middag. Idag blir det en korvgryta med pasta.
Sen ikväll ska jag kanske åka till Catta och Elina....vi får se vad som blir.


Vill tillägna några ord till Arvid som går i genom något fruktansvärt hemskt. Att en så ung människa ska drabbas av sådana hemskheter!! Var stark och kämpa på!!

Besök

Idag har Elina kommit på besök hos Danne och Catta....Hade hoppats på att hinna träffa henne idag men så blev det inte. Vi får försöka hinna med bio eller nått nån annan dag innan hon åker hem till Dalarna.

Nu ska jag strax fara till Lule...ska bara packa in byråerna som Sofia ska ha. Älsklingen måste nog hjälpa mig, lite svårt att bära dem själv =P

Gles uppdatering

Denna vecka har vart väldigt stressig känns det som... Har inte hunnit sitta något framför datorn, har bara rännt fram och tillbaka men snart äre helg. Fast den är fullbokad!!

Nu hade jag egentligen tänkt åka hem och pyssla i ordning i alla nya byråer och lådor i sovrummet men då ville Louise ha barnvakt och det säger jag inte nej till =) Sen i kväll har jag lovat att vara med Patricia men jag måste vara hem,ma ett tag så vi kan sätta i ordning alla kläder för nu ser det ut som ett bombnedslag i sovrummet och så vill jag inte ha det längre.
Ska förhoppningsvis bara sitta i soffan och mysa med Patry ikväll...något mer orkar jag inte!!

fredag i morgon och det blir ingen ro och ingen vila...direkt efter jobbet åker jag till Luleå för att spendera en kväll med mina underbara pluggarvänner, Anneli och Sofia. Ska väl laga någon god middag och sedan får vi se vad som händer. Fest blire då inte för jag ska ta mig hem =P

Lördagen däremot består av fest. En riktigt trevlig tror jag att det blir =)

Nu ska jag dra från jobbet... Lovar en bättre uppdatering!!

Trevlig lördag

Lördagen blev ganska händelse rik... Vi åkte till Lule och gick lite på stan innan vi åkte och hämtade min nya byrå. Efter en tripp till Sunderbyn så åkte vi till Boden där lilla Fabienne firades.
Många barn, mycket folk, presenter och leksaker överallt...så är det med barn i den åldern =P

På väg till Lule mötte vi en idiot som gjorde en omkörning precis mitt emot oss så det kunde ha blitt en frontalkrock om vi inte väjt till sidan snabbt. När vi var på väg hem från Boden så blev vi omkörda av en pickup med ett spännband slåendes bakom bilen så om älsklingen inte skulle ha väjt då också så hade spännet slagit sönder min bil. Jag blir så less på alla idioter som finns på vägarna, tack och lov så hände inget!!

Nu ska jag åka på Jowa och köpa lite lasyr och lasera min nya byrå. Hoppas bara att jag inte måste slipa den först...den är nämligen oljad. De vet nog hur jag ska göra på Jowa.

Middag blir i Roknäs idag...hoppas mamma lagat nått riktigt smarrigt =)

Snart Helg!!

Sitter på jobbet...det är jätte lungt för omväxlings skull. Jobbar till 21.00 ikväll och sedan har jag helg =)
I morn är jag ledig och på kvällen har vi fest med jobbet. Ska bli super roligt tror jag. Har ingen aning om vart det bär iväg och vad vi ska göra, annat än att festa =)

På lördag ska vi till Luleå och hämta en spegelbyrå som jag har köpt, ska samtidigt snippa in en sväng på stan....ska se om Stadium har en vinterjacka till mig.
På Söndag ska vi åka upp till Boden och gratta lilla sötungen fabienne som snart fyller två år. Usch vad tiden går fort, fasters lilla gumma =)

Nu ska jag jobba vidare..

Obehag

Idag, sedan lunch, nån gång har jag känt ett tryck bakom skuldrorna och på bröstkorgen. Den är tungt att andas och jag blir anfådd bara av att prata.... Känns jätte konstigt och jag är alldeles snurrig i skallen.

Jag slutar jobbet om 30 minuter och då ska jag hem och lägga mig i badkaret. Sen blir det att krascha i soffan framför Roomservice och GreysAnatomy.

Har inte detta obehag gått över till i morn så måste jag kontakta nån läkare...mamma tyckte det lät som lunginflammation men det äre inte!! *Hoppas jag*

Nyttigheter

Jag börjar inte jobbet förens 14.00 idag så på förmiddagen har jag passat på att vara lite nyttig. Sov längre än vanligt men det var ändå bara till 08.00 och sedan tog jag en promenad i det sköna vädret.

Nere på marinan höll älsklingen på att sätta upp en massa lysrör så han stod högt uppe i luften i skyliften.

När jag kom hem efter promenaden så började jag att puttsa fönster och jag har hunnit alla fönster invändigt och tre stycken utvändigt. Orkade inte börja dra fram stegen idag så det får bli ett helg projekt. Fönstrena uppe till sovrummet skulle behöva öppnas och rengöras på insidan också...sätta in lite bomull eller tidningspapper skulle vara bra också nu inför vintern. Det immar så mycket på de fönstrena och jag tror inte att det är så bra om inget suger upp imman.

Sedan har jag hunnit hitta en super fin spegelbyrå som jag har köpt osett. Ska åka till lule och hämta den i helgen =) Jag älskar gamla möbler med lite liv och känsla i sig.

Men Men, nu ska jag hoppa i duschen...



Annelie

Vad trevligt med en blogg. Då kan vi se vad ni gör på dagarna och vilket väder ni verkar ha....är inge avundsjuk alls på solen och värmen =P

Men det går inte att lämna nån komentar åt dig på bloggen om man inte har blogspot.com vilket jag inte har =(

Kramar


Filmen var kanon

"Rallybrudar" var verkligen en Elin film. De känslorna som man fick och så mycket vi skrattade.

Jag vill bara sätta mig i en bil och köra på banan nu!!

Jag måste köra till sommaren igen =)






Haha, fel Annelie

Okey så det var du=) Vad trevligt!!

Hur har du det i DC...går skolan bra...bor du bra...är klassen bra?? Många frågor på en gång =)

Kram


Till Annelie

......Nilsson visst?? =)

Det är super fint med mig. Jobbar kvar på swedbank och nu har jag börjat få mycket tid så det känns bra.
Tack för att du tycker om bloggen...får hjälp med layoten av Chrilles syster =)

Hur är det med er då?? Det är på tiden at vi hittar på något snart och kankse att våra respektive träffas =)

Kramar


RallyBruden

"Må det bästa i ert förflutna, bli det sämsta i er framtid"


 

Ett trevligt ordspråk som jag önskar alla!



 

Jag förlorade min och Emmas "inte äta godis" pakt....så ikväll får jag betala mitt pris. Det blir en kväll på bio för att se "Rallybrudar". Jag har höga förväntningar på denna film, tror att det kommer att ta fram många nostagi känslor och underbara minnen. Hon ska tydligen köra en volvo PV och det var min första bil som jag tävlade med. Den satte jag mig i redan som 10-åring och körde på isbanorna runt om i piteå. Lycka!!

Har nyss betalat licensen för att den inte skall gå ut....kankse blir nån tävling till sommaren om det finns nån att dela bil med=) Underbara Ida har kört klubben i år....något avundsjuk!!

Lördagens Trevligheter

Det var verkligen år och dagar sedan jag hade så trevligt på en fest som vi hade i lördags.
Förfesten bestod av en stadig skara tjejer som njöt av lite klämm och känn party...beställningar gjordes och mycket alkohol insöps =)

Började jätte tidigt på lördagen, direkt efter jobbet i princiop så kvällen blev jätte lång men trevlig. Efter avslutat klämm och känn party så dök det upp en hel del killar som gjorde sällskap innan det var dags för utgång på kalles.
Inträdet på kalles var högre än vanligt men det var det värt!! Med ett live band och en hel del ombyggnationer så blev kvällen super bra!! Synd bara att dansgolvet försvunnit...men nice med en ny bar och lite små grejer.

Tack för en super trevlig kväll alla kännbara =)


Fest

Lördagskvällen kommer jag att spendera tillsammans med Emma hos Erika Leppeniemi. Hon ska ha ett kläm och känn party och sedan blir det utgång.
Sitter på jobbet just nu men jag jobbar bara till 13.00. Då ska jag en sväng på systemet, hoppas på lite folk, och sedan skynda mig tillBodsjön för att hämta ett par skor till kvällen som min kära kusin glömt att ta med till stan =P

Ska åka en sväng till fiskecampingen i Jävre sedan för att da upp några kilo lax =) De har billigt i helgen och mor & far är där med husbilen...om vi dfrar upp mer än 10 kilo så får vi den rensad och klar...tack och lov för jag hatar det!!

Men men, snart ska jag käka goood lunch som blev över efter middagen med svärmor igår.

Fick ett så sött sms av henne senare på kvällen...Älskar verkligen er!!


Fredag

Jobbade till kl 13.00 idag och när jag kom hem hängde jag upp mina nya snygga gardiner som älsklingens mormor sytt åt mig =) Sen skyndade jag mig iväg med Louise och Molly till badhuset. Var jätte skönt och mysigt att bada i varmvattenspoolen med Mollsan =)

Nu har Anneli och William, svärmor och älsklingens lillebror, just åkt hem. Vi har bjudit dem på middag ikväll. Lagade färsk pasta, ädelost sås och marinerad fläskfilé. En äppelpaj till efterrätt fick min älskling också. Det blev en super god middag och så har vi fått surra lite....Älsklingens gudmor har träffat en kille i Turkiet nu =)
Ska bli rolet när hon kommer upp till Piteå i november, var jätte länge sen vi träffade Birgitta.

Nu klev älsklingen ut ur duschen så då bär det av till Olle och Jossan för att umgås med Tina och Crille, Tenge och Gunhild och såklart Olle och Jossan. Ska se Idol och kankse käka lite gotta =)

ByeBye

Trevlig Onsdag

Onsdagskvällen var planerad tv-afton tillsammans med Emma men det blev en liten föränding då söta Jossan ringde och bjöd oss på VIP kväll på Cubus. Hon skulle jobba och tyckte att vi skulle komma och mingla lite och handla förhoppningsvis =)
Jag har nog aldrig vart så länge på en och samma butik och inte gått igenom den så noga!!
Vi var på Cubus i två timmar och säkert ett tiotal gånger in och ut ur provhytterna =) Det blev ett par glansiga leggins, en svart stickad klänning, en BH, ögonskugga och örhängen...bra med 30 % på hela butiken!!

Efter Cubus stressade vi upp till Emma för att se Greys Anatomy...jag vill att det ska vara onsdag igen nu!!
Såå bra program att man inte kan missa ett enda!

Nu ska jag åka på jobbet...

ByeBye

Swingers

Ser just nu på "That ´70s show" och Red och Kitty är på swingersfest utan att veta om det =)
Hahaha, detta program är bara såå bra!

Ett bowlingklot genom tv...by Eric.

Nu börjar ett till program =)

Jag och Älsklingen kan skratta ihjäl oss till detta program =D


Mys Morgon

Var förbi och grattade Rolle i går kväll som fyller 25 år i dag, Grattis igen min lilla Roland!! =) Sen blev det en rätt så tidig kväll...gick upp till sängen strax efter 00.00 tror jag. Både jag och älskligen hade då somnat på soffan =)
Ställde väckarklockan på 08.30 men då den ringde så stängde vi bara av den och låg kvar och bara mös hela morgonen tills vi steg upp kring 10 tiden. Så mysigt att bara ligga kvar och dra sig nån gång!!

Det är dessa mornar som man saknar en tv i sovrummet...men om man hade haft en då kankse varje morgon skulle bli så här skön =) Det skulle inte vara helt fel men då skulle man aldrig hinna nått här hemma.

Kom nyss innanför dörren efter att ha fixat till katternas mysiga hus inför vintern. Jag skämmer verkligen bort mina katter och jag tycker att alla bör ha ett litet krypin till katterna då man är borta och vädret blir dåligt. Tiger har flitigt använt sitt lilla hus, både då det regnar och snöar. Men felet är att det har vart så stort och stått på bron under vintrarna...det har tagit upp stor plats och vart ivägen hela tiden, så nu har vi tagit av taket och kapat ner väggarna lite och sedan satt tillbaka taket. Nu ryms det söta lilla huset under bron där det inte är ivägen, inte syns och så blir det inte fullt med snö på det.
Skämde bort Tiger ännu mer med att isolera med markisolering så det verkligen är varmt och gosigt för honom!! Är väldigt nöjd =) Ibland så tränger sig alla grannarnas katter och Tiger in sig tillsammans i detta hus och de är bara för söta!!

I dag äre min tur med söndagsmiddagen som har börjat om för vintern...ska bjuda på en ThaiWok med chili Cremfraise och risnudlar hade jag tänkt. Hoppas det blir gott =)

ByeBye

Mama Mia - igen

I Torsdags var jag på bio med mammsen, moster Harriet och kusin Lina och såg Mama Mia för andra gången. Känns som att filmen blir bättre för varje gång man ser filmen.
Den är bara sååå bra!!
Självklart så kom det en massa känslor och en och en annan tår föll ner för kinden.
Man känner sig så lycklig och flyger bland molnen efter filmen =)

Jag måste köpa denna film direkt den kommer ut!

Första jävla snön

I morse var det en tidig morgon för att åka iväg till jobbet.

I och med min lilla tabbe tidiagre i veckan men motorvärmarkabeln så skulle jag ta sambons bil eftersom det var så pass kallt. När jag gick ut för att starta bilen ett tag innan jag skulle åka till jobbet så snöade det.

Det snöade!!

Usch, jag får redan panik för att vintern är på gång...jag vill ju ha sommar, inte kall och äcklig vinter!
Visst tycker jag om snön och allt vad man kan göra men jag skulle helst bo där det inte är kallt och snö och istället kunna åka iväg för att få köra skoter eller åka bräda.
Vad besvärligt att måsta hålla på å köra in bilen i garaget och stoppa i värmare hela tiden, man kan inte bara komma på att man ska åka iväg en sväng utan måste alltid ha lite framförhållning.

Nu ska jag jobba vidare..Har lungt idag =)

Stressen gör att man glömmer...

I går morse steg jag upp 05.45 för att åka till jobbet...

Helt plötsligt var klockan 06.30 och jag hade inte ätit frukost ännu så jag slevade i mig lite fil och sprang ut till bilen, satte mig i och körde till jobbet som började 06.45.

Kvällen innan hade jag vart förutseende och tänkte att det skulle bli en kall natt så jag stoppade i mtorvärmar kabeln i bilens uttag men inte i väggen, det hade jag tänkt göra på morgonen då jag vaknade men det som var, var att det var ganska varmt på morgonen så jag gick aldrig ut och satte igång motorvärmaren........
I all den stress jag då hade på morgonen så satte jag mig ju bara i bilen och körde iväg, med en kabel hängade under bilen.
Stundvis hörde jag att det lät konstigt, det som slog under bilen och jag tänkte " gud förbannat, vad äre nu då" men det lät inte hela tiden så jag körde till jobbet och när jag hade parkerat så tittade jag på bilen...där hängde en 20 cm lång stump av den en gång långa motorvärmarkabel. Haha, jag trodde jag skulle dö av skratt!!

Hur klantig får man vara, nu kommer jag nog aldrig att sätta fast kabeln på kvällen innan utan låta den hänga på garage väggen. Tur att det inte var nå allvarligare som stressen gjorde att jag glömde!

Migrän

Började jobbet 14.00 idag och så klart så fick jag migrän strax efter att jag startat datorn...stoppade i mig lite alvedon, kaffe och en banan och bet ihop. Tyvärr så var mina första samtal inge rolia...Kunder som inte förstod vad man sa och blev arga för att man inte kan hjälpa dem, men det är bara att glömma!

Efter några timmar så började den plågande huvudvärken att avta..det hjälpte med att blunda och slappna av ögonen från datorn ett tag.

Nu ser vi premiären av Greys med Emma och Markus =)

RSS 2.0