Spontan Shopping

Idag har jag spenderat dagen med min kära familj. Började dagen med en rejäl sovmorgon tillsammans med älsklingen. Det blev ingen operation för honom idag utan vi hoppas på i morgon istället. Sen har jag vart med Brollo, älsklingen och Jeanette hos mormor och hälsat på och fikat lite. Hjälpte henne med lite kanalsökningar till tvn så nu kan hon se allting igen :)

Jag och älsklingen har hunnit vara och handla lite saker till gården också. Håller på med en stenplatts på framsidan så nu är markduken handlad, fattas bara lite sand nu så kan vi lägga stenarna. Sen så ska jag göra ett nytt ställ till postlådan så vi handlade lite ribb och några meter 45x45 till det.
Men självaste spontan shoppingen blev då jag, Brollo och Jeanette åkte till Lule för att inhandla lite nya underkläder och sminkborstar.
Det var tanken i alla fall men så råkades jag gå förbi ett REA MONKI så jag fyndade allting till halva priset eller ännu mer REA. Det fick följa med hem en kjol (som jag tidigare tittat på men var för snål för), ett linne och en kofta för ynka 300 kronor :) Såklart handlade jag det vi åkte för också ;)

H&M Divided har verkligen de skönaste trosorna men då måste man åka till Luleå då det inte finns i Piteå.

Kommentarer
Postat av: Haakonfilippa

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

2011-03-21 @ 15:16:06
URL: http://haakonfilippa.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0