Choklad Polenta



1 Portion:

3 dl vatten
3 msk polentagryn
0,5 krm salt
1-1,5 tsk kakao

1 ruta 70% choklad
5 pekannötter
1,5 dl mjölk
2 msk turkisk youghurt

Värm vattnet. Då vattnet kokar tillsätt salt och polentagrynen. Rör om då och då. När gröten nästan ser färdig ut tillsätter du kakao. Beroende på hur mycket kakao smak man vill ha sätter man i mer eller mindre kakao. Låt gröten puttra lite till så den blir ännu fastare. Häll upp i en tallrik och bryt chokladen och pekannötterna i små bitar och strö över gröten. Klicka upp youghurten och häll till sist lite mjölk över gröten.

Frukost med stort LYX men nyttigheten kvar :)

Kommentarer
Postat av: Ingela Nilsson

Älskar dig. Pusss

2010-06-18 @ 08:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0