Gräsänkling

Helgen kommer att spenderas utan mitt hjärta men med William istället. Christian tyckte att han var värd en tripp upp till Amarnäs för att köra skoter hela helgen med andra små pojkar :P
Jag är lite ogillande till den planen eftersom vi länge hade vetat att William skulle vara hos oss, hur snällt är det att åka iväg då. Men jajja han får göra som han vill!
Just för Christians del så hade han tur i helgen men William desto mindre tur. I morse då jag väckte han så klagade han på yrsel och ont i halsen så när termometern pipte visade den snudd på 39 graders feber :( Stackars William missar alla matcher under helgen men för Christian löste sig en massa problem.
Det är nämligen så att jag har ett bröllop jag ska sminka till i morgon och på söndag ska jag jobba kväll och det var Christians uppgift att skjutsa till hockeyn i helgen men om han då skulle dra iväg så var det hans uppgift att istället hitta nån som kunde skjutsa William på hockeyn... men detta löste sig av sig självt för Christian i och med febern. Super trisst!! Hade velat att han skulle få svettas lite för att han åker iväg :P

Planen nu blir att hyra några filmer, köpa en fet godispåse, dyka ner i sofforna och se på hemma bion hela helgen. Rätt skönt tror jag vi kommer att ha det :)
Ska vara duktig och packa sminkväskan inför morgondagens bröllop redan ikväll också. Har nog ett par penslar som behöver tvättas innan. (Baksidan med att sminka är att det är så rackarns trisst att tvätta penslarna men det är A och O så det går aldrig att fuska, denna gång är det tom dax för att tvätta med balsam också)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0