Past By

Nu är helgen förbi och det vart en riktigt brak rolig helg. Har haft så mycket roligt att göra så det har inte funnits tid att sitta hemma vid datorn.
Fredag kvällen spenderades med fina vänner ute i skogarna på crossen. I ryggsäcken hade vi med oss lite korv och tändstickor så vi stannade till och grillade lite korv innan vi körde hemåt i mörkret. Aningens mörkt att köra hem genom skogarna utan lyse och med tonade brillor... dags att inhandla klarglas brillor :P
Lördag morgon vaknade vi i tid och hade mysmorgon med paket på sängen. Det var mitt hjärtas födelsedag :) Han är en man som inte gillar frukost på säng, vem gör inte det?! Så då fick det bara bli paket på säng och sen frukost nere vid köksbordet. Jag hade hittat ett halsband och armband åt honom. Halsbandet var en stål kedja som han tog på sig direkt men armbandet var för brett så det ska vi byta mot ett mindre. Resten av lördagen innefattade massor med bilar, bilutställning, cruising, sminkning och fotning av möhippa och glädje. Hade en super rolig lördag och jag längtar redan till denna helgs lördag!!

Herregud snart är de gifta :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0