Back In Town

Shit vilken helg. Har vart full rulle från start till slut. Drog iväg till Kiruna med jobbet på lördagmorgonen, bussen gick 07.00 så väckarn ringde 05.30. Sen har det vart massa stilla sittande i bussen och ett hektiskt schema. Har lyssnat på Fogdö och inspirerats mycket av hans föreläsning och sen vart det en del andra föreläsningar och en helikoptertur innan kvällens underbart goda tre rätters middag. Älskade verkligen shitaki svamp soppan som var förrätten och sen kan hjortron och vaniljglass aldrig vara dåligt ;)
Har även hunnit med att besöka Jukkasjärvi och flera olika sevärdheter i den byn.

Helgen har innehållit lite lite sömn, galet mycket skratt och underbara kollegor. Dryga 120 personer kunde komma och vi har haft super roligt, speciellt lördagskvällen som innehöll fest på Ferrum med dans, förkrök på rummen, mellankrök på rummen och efterkrök på rummen. Allt mellan danserna på de olika dansgolven och gamla historier/anekdoter berättade på dasset ;)

Nu är det dock ändå skönt att vara hemma. Sova lite fler timmar och i sin egen säng. Kort arbetsvecka och en dag på stripen att se fram emot i helgen. Kommer bli en bra vecka känns det som :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0