Skoter Hela Helgen

Nu är det söndag kväll och jag sitter på jobbet. Futtiga fyra timmar jobbas söndag kvällar och de är eftertraktade :)

Helgen våran blev utstakad med ett enkelt ord: Skoterkörning.
Jag behövde inte vara ororlig att ha en lugn stund över. Det har vart full rulle hela helgen och som den har vart skoj!! '
Fredag kväll for jag och hjärtat till Stridholm och inhandlade en ny skoter, en Artic F7 -04 (måste ju köra artic nu då hjärtat ska sälja det märket). Bestämde oss för att stanna i stan denna helg så lördag packade vi väskan och begav oss ut i rally skogen med den nya skotern. En helgdag utomhus med 6 mils körning blev det :) Trött som ett as när vi kom hem klockan 16 så det blev powernap på soffan innan middag hos söta svärmor. Ett rännande kors och tvärs Pite då vi skjutsade hem mor och far och deras vänner till Lillpite och Rokan innan vi drog vidare till Pitholm för födelsedagsfirande för Sandra :)
Trött tröttare än tröttast åkte vi hemåt vid tolv tiden och gjorde natt illa kvickt ;) Pigg som en mört i morse ringde vi och väckte folket i det Wikinska huset och åkte med skotern över isen för att peppa dem på en heldag ute i naturen. Idag blev det ca 7 mil körda och de har inte bara gått rakt och snällt utan en hel del bus och MASSOR puderkörning. Mör i kroppen men sjukt nöjd!! Vilken underbar helg :)


Degerberget på förmiddagen. Strålande sol och gnistrande trädtoppar.


Vischan Lillpite för lunch/middags paus och lite värme i kroppen.

 
Våra kompanjoner för dagen Marcus och Sandra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0