Mys I Stugan

I helgen har vi vart släkten i stugan. Det har blivit massor med bus med barnen, bastubad och allmänt njutit av stunden. Mormor har njutit av att ha alla barnen, barnbarnen och barnbarnsbarnen runt sig, hon har suttit i sin fotölj och stickat eller vart ute i solen och nutit av dess värme.
Har blivit några mil skoter också för mig och älsklingen. På söndagen då alla de andra hade åkt var vi ute och körde var sin skoter. Jag tog pappas och älsklingen hade vår F7:a och så har jag försökt lära mig att burka i lös/puder snö. Gick bättre och bättre för varje försök med det krävdes 4-5 fastkörningar ;) Nu kan jag det men kan alltid bli bättre ;)

Igår eftermiddag efter en liten powernap fick jag halsbränna som bara blev värre och värre och resulterade efter några timmar i magsjuka. Två timmar efter att jag insjuknat så var det älsklingens tur. Även moster och morbror och lilla kusinbarnet Meja åkte på magsjuka i går så det verkar som att någon hade med sig viruset upp till stugan och smittade oss andra :P Hoppas resten av skaran som vart uppe i stugan i helgen slipper, att det stannar vid oss fem!

På menyn idag står det blåbärssoppa och vatten. Mums :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0