Kostföreläsning

Idag är det kvällsjobb som gäller och sedan ilfart till StepIn för att gå på en kostföreläsning. Egentligen börjar den 19.45 men jag jobbar såklart till 20.00 så jag blir lite sen. Hoppas jag inte missar så mycket bara!

I morse steg jag upp med älsklingen och tog mig en lätt frukost och sen bar det iväg till StepIn för att köra ett pass i gymmet. Grymt bra gick det och jag är bara mer taggad. Vill köra hela tiden men tiden räcker inte till :P Blev i alla fall 15 minuter rodd och sedan 60 minuter styrke idag. Blir ett till pass på Torsdag morgon då jag också jobbar kväll. Längtar nästan ;)

Nu när vi bytt gym till StepIn och jämför med Actic känns det lite som att man blivit "lurad" på Actic. Fy sjutton vad mycke tyngre samma maskin är på StepIn jämfört med på Actic. Orkar inte alls lika mycket vikter fast det är samma övning. Här har man trott att man orkar 55 kilo bröst men på StepIn klarar jag bara 45. Ganska stor skillnad!! Men men nu känns allting toppen och mitt tagg har återfunnit sig. Beach 2011 ;)


Kommentarer
Postat av: Emmelist

oooh! tack för rådet! ska avstå från de där :)

har du ngn bild här på bloggen när du har dina jeffrey??

2011-02-15 @ 19:15:12
URL: http://www.emmelist.se
Postat av: Cissi

You go girl!!! :)

2011-02-15 @ 21:08:33
URL: http://lillohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0