Sortering

I helgen hade jag även tid med att sortera i massa papper som legat och skräpat i köket på bänken. Det var en hel lunta med utskrivna recept men som aldrig tagit sig in i recept pärmen. Jag passade på att riva ut varenda blad i receptpärmen och har läst och tänkt om jag nån gång kommer att laga till maträtten, bakverket eller vad det kan ha varit. Det blev en hel del recept som åkte i papperskorgen men massor som blev kvar också. Har nu sorterat in alla recept i grupper.

Har en pärm med recept på maträtter och den pärmen är uppdelad i LCHF/GI/diet recept, Tillbehör och Huvudrätt.
Den andra pärmen är desto mer fylld kan jag lova och den innehåller bakverk/dessert. Den är numera uppdelad i en massa olika kategorier som till exempel tårtor, småkakor, pajer, glass mm.
Har insett att jag tycker det är 1000 gånger roligare att kolla i bakverkspärmen och tillaga något av det än att laga vanlig mat... Synd att det ska vara så mycket onyttigare också :P

Nu vill jag bara finna orken att sortera resterande pärmar och papper. Hatar att vi inte har någon plats att förvara alla pärmar och papper på. Vill ha en smart förvaring som är lättåtkomlig, praktisk och samtidigt dåld för ögat. NU har vi allting på en av köksbänkarna och den är verkligen överfull. Måste komma på en lösning. Synd bara att jag är så kort i rocken och behöver pall för att nå upp i köksskåparna, annars hade jag kunnat utnyttja de två översta hyllorna men jag ids inte springa och leta stol eller pall och dra fram så fort jag ska in med en räkning eller nått i en pärm. I-landsproblem #1 idag ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0