Lovely Wheels

Älskar när asfalten är framme och man kan ta på sig hjulen under fötterna och he sig ut på en runda. Inlines är verkligen värt varenda krona de kostar och det kan vara bra att köpa ett par dyrare om man ska åka mycket. Det är så roligt samtidigt som det är hälsosamt och bra för kroppen :)
Igår kväll efter jobbet blev det en lugn runda med Brollo och Nettan...åkte in mot stan och körde ett varv runt Degeränget innan vi vände tillbaka hemåt. Ville inte brassa på allt för mycket då halsen var lite rosslig på morgonen igår men idag är det som bortblåst. MiviTotal och kiwi gjorde susen under gårdagen ;)

Idag blir det StepIn direkt efter jobbet och sedan blir det att sminka och fixa håret på Kicki för att kolla av innan bröllopet. Shit det är bara drygt två veckor kvar innan Kicki inte längre är en Lindén utan blir en Öhman.. Bara till namnet såklart då :P

Allready Onsdag...denna vecka springer iväg!!


Kommentarer
Postat av: Kicki

Helt sjukt!! Det är så fullt upp med planeringen nu så jag har inte ens stannat upp och insett hur nära det är! :D Ska bli så kuuuul att testa ikväll! :)

Kraaaam

2011-04-27 @ 15:30:35
URL: http://kickikickass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0