Stugägare

Mamma och pappa överraskade oss i tisdags. Jag fick ett konferenssamtal från brollo där hela familjen surrade i mun på varran och tillslut fick mor och far fram det de ville. Vilket var då att de köpt ett hus som vi ska ha som stuga :D En villa som ligger i Strömfors i uppe i Storlångträsk. Ett äldre par har bott där men vi ska ha det som stuga. Är ganska stort så vi har fått oss var sitt rum. Så nu behöver vi lite möbler att fylla detta rum med. En säng och kankse någon byrå eller garderob, lite sängbord och någon lampa. Blir nog att kolla kupan och reprisen då jag inte vill ha nya möbler i en stuga. Det ska kännas som en stuga och då ska det vara lite gamla möbler :)
Ska bli så roligt att åka upp dit och se hur det ser ut och börja göra i ordning. Mams och paps åker dit redan i helgen och ska börja men de ska bo i husbilen :P Lite roligt att bo i husbilen på tomten till sin egen stuga...men då det inte finns nå möbler alls invändigt så får man göra så ;)

Som att vi ska köra skoter i vinter!! Perfekt med 3000 kvadrat mark och skoterleden precis vid tomtgränsen!! Mys på hög nivå. Jag älskar detta!! :D

Jag tror nog att jag tar en visit upp dit i helgen så snart bjuder jag på bilder på den fina röda stugan :)


Kommentarer
Postat av: Kicki

Ååååå vad mysigt!! :)

Kraaam

2010-09-09 @ 11:55:43
URL: http://kickikickass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0