Matning

Igår när vi kom hem hade Tyson krupit ur sitt lilla gömställe under barken och låg och gassade i solen. Jag tyckte han såg extra fin ut och kom underfund med att han inte hade sitt skinn kvar. Han hade hunnit ömsa av sig allt skinn under dagen vi vart på arbete. Han blänker nu och är så fin. Dock har han lyckas skava sig på något på nosen. Har tagit ut det vita röret han haft ifall han har skavt sig på det på något sätt, vi kan inte komma på något annat. Jajja det är yttepytte litet så ingen fara.

Nu när han är färdigömsad så tyckte vi det var dax för mat då han inte ätit på nästan två veckor. In med en råtta i terrariet, lekte massor med den så han skulle ta den men icket. Han var nästan rädd för den. Så efter några timmar och tappra försök med att leka med råttan så gav vi upp och bara la den i hörnet där Tyson låg. Vips lustigt då jag gick in i vardagsrummet såg jag honom genom glaset smått tuggande på råttan. Jippii han åt tillslut. Vi fick se proceduren då han hittade huvudet på råttan och spärrade upp sina käkar för att föra ner råttan i munnen. När råttan var helt borta snirklade Tyson ut sig raklång och började pressa ner råttan ännu längre. Nu är han mätt och go men ska försöka ge han en till råtta på söndag så han äter upp sig. Lilla pellen vägen för lite så mycket mat ska han ha :)

Är ganska faschinerad av honom som ni säkert märker ;)


Kommentarer
Postat av: marie 'makeupartist

Enligt postens hemsida kommer paktet imorgon :D Så ska testa allt då och lägga ut på bloggen :) Hoppas verkligen att paletten är pigmentrik och bra :)

2010-09-21 @ 19:20:10
URL: http://pixelmakeup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0