Kycklingkebab I Pitabröd

Dagens middag kommer att bli kycklingkebab i pitabröd. En supersnabb och enkel maträtt som toppar listan bland det godaste. Man kan variera rätten beroende på vad man har hemma. Bara att steka upp allt det goda man vill :)

För oss kommer maträtten att se ut som nedan.

Kyckling Kebab:
1 pkt Pitabröd
1 påse kycklingkebab (kronfågelns)
1 Gul lök
1 burk Minimajs
5 msk Turkisk Yoghurt
2 tsk honung
Sallad, gurka, paprika

Gör såhär:
Hacka löken och minimajsen. Stek kycklingen och när den nästan är klar tillsätter man lök och majs. Stek tills de blir lite mjuka och får färg. Hacka salladen. Blanda det från stekpannan med sallad, gurka och paprika. Gör en dressing av yoghurten och honungen. För den andra hälften där hemma som inte gillar honungsdressingen serveras det orient istället :P
Gegga ihop allt och sätt i pitabröden och njut av en god måltid. Om man vill kan man sätta i lite riven ost också. Tycker inte att det behövs och det ger mer kalorier men vissa kankse gillar det :)

Tips för de som tycker om är att sätta torkade solrosfrön i geggan :)


Kommentarer
Postat av: Ida

Howdy babe! På söndag jobbar jag mellan 11.30 - 16.15.. :/ men om ni har tid efter det att fixa och dona så är jag absolut på! Dock kan jag inte ha superkort hår (du vet självkrullat men nanting).. Bara att höra av er :)

2010-09-16 @ 12:47:00
URL: http://www.nattstad.se/Born%20to%20Lead
Postat av: Cissi

MASSOR!!!



Oj så gott det såg ut!! =)

2010-09-16 @ 15:20:01
URL: http://[email protected]
Postat av: jonna

Jamen så jäkla skoj. Kan ställa upp om ni behöver! ;) Behöver ändå fixa kalufsen. :) Nja en bostadsrätt på kullen, men blir ju nästan som hus! ;) Så härigt! KRAM

2010-09-16 @ 19:07:08
URL: http://jonnaan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0