Höstrustning

Idag har vi vart verkligt effektiva. Vi ställde väckarn i morse så strax efter nio tiden var vi på gubbis för lördagsfrukost med alla bilfantaster. Alltid lika trevligt och frukostbordet matchar (nästan överglänser) hotellfrukostar :) Blev en hel del surrande och även lite bilfilmer. Var en crash på Långnäs förra helgen som var riktigt stor men gick bra.

Efter gubbis åkte vi hem och började med tomten. Älsklingen högg tag om häcksaxen och jag om gräsklipparen. Fick göra ett avbrott för lunch och frissering hos svärfar och Camilla men det var bara på en timme så klockan två var vi igång hemma igen. Vi har hållt på tills nu och vi har verkligen hunnit massor. Lite av det vi gjort är att klippa gräset och alla häckar och buskar, plockat upp allt före efter klippningarna, bytt ut och satt iordning det nya postlådestället, slipat järnstolparna på bron och målat allting vitt, bytt ut bräder på altanräcket och målat hela räcket vitt och ryckt grästuvor från grusinfarten och sprayat roundup så allt gräs ska dö. Har gjort mycket mer men man glömmer fort :P

Planerar lite om vi ska göra en carport till garaget och dividerar hur det ska byggas. Vad är mest praktiskt och vad är snyggast. Mycket järn i elden nu :)

Nu är vi båda helt slut i kroppen så det blir nog en kväll i min jumpy :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0