Film - The Last Song
Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far.
En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.


Pratade bra filmer på jobbet och det var någon som nyss hade sett denna film och rekomenderade den skarpt. Jag blir sugen på att se den bara jag läser vem författaren var och vilka filmatiseringar han haft förut. Jag älskar både Dagboken och A Walk to Remeber så denna film kommer säkert falla mig i smaken :D

Är det någon av er som sett denna film?


Kommentarer
Postat av: Madde

Den är helt underbar precis som resten av filmatiseringarna han har gjort :)

så jag tycker du ska sätta dig och se den snart!

2010-09-14 @ 10:34:16
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/
Postat av: Carro

Den är sjukt bra den filmen , man kan inte sluta böla :P

2010-09-14 @ 22:16:32
URL: http://captainoatz.blogg.se/
Postat av: Jossan

Den var bra och gråtframkallande precis som de andra filmerna, men Dagboken är ändå helt klart bäst :)

2010-09-15 @ 14:45:06
URL: http://jossanb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0