Kiruna -19 Grader

Nu är jag framme i Kiruna. Resan har gått galant. Jag har suttit i ett fullpackat baksäte och sovit :) Vaknade i en kurva av att den översta väskan på berget bredvid mig ramlade över mig :P Tre pers packning i en bil var gode trångt!! Speciellt med fyra dunkar diesel i kofferten så inget mer rymdes där :P

Nu ligger jag i alla fal på hotellet och vill sova men jag får skylla mig själv... har sovit ca tre timmar påväg hit så just nu är jag inte så trött :P Skas läsa lite i min bok, det brukar vara rena döden så då borde jag somna ;)

När jag anlände till hotellrummet så möttes jag av en dubbelsäng och en fräscht rum men galet kallt!! Isskallt om golvet så direkt skruvade jag upp elementet några grader och när jag öppnade toadörren möttes jag av värmen :) Det r mer element och värme i toan än i resten av rummet... golvvärme och en jätte stor handdukstork så toa dörren får stå öppen så värmen sprider sig. Tack och lov för dubbla täcken och plädar i natt :)

När vi kom in mot kiruna nu ikväll så visade termometern på -19 grader!! Crazyyy!! Här vid hotellet visade terrmometern på -10 grader och det låter rimligt tycker jag! Tur jag tog med täckbyxor och vinterkängorna :)

Natti Natti från kalla Kiruna


Kommentarer
Postat av: kajsa

herrejäklar minus 19 grader! såå kallt!

2010-11-13 @ 19:21:49
URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0