Gröt På Grahamsmjöl

Efter mitt härliga träningspass på gymet i förmiddags så var det dags för något i magen. Lunchen fick också bestå av lite gröt såsom frukosten men jag varierade mig och tillagade en gröt på Grahamsmjöl denna gång. Sitter på jobbet nu och är fortfarande inte hungrig efter den lunchen som var tidig dessutom. Helt otroligt hur bra man stoppar på denna mat. Käkade strax före klockan elva och nu är uret nästan två och inga känslor av hunger.
Till grahamsgröten åt jag några teskedar lågkalori hallonsylt och kvarg och så lättmjölk förståss. Åt även en dubbel mjukmacka med ost och skinka.



1portion Grahamsgröt

45 g (nästan en hel deciliter) Grahamsmjöl
2 dl vatten
0,25 krm salt

Låt vattnet sjuda upp och vispa ner mjölet i vattnet tillsammans med salt. Rör om nästan hela tiden tills gröten tjocknar och tag av spisen. Man kan även smaksätta denna gröt med vad man vill. Bara att ha fantasi. Jag serverade den denna gång ganksa klassiskt med sylt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0