Summertime


Nu har vi äntrat sommartiden och det märks verkligen!
Stor ironi från min sida!! :P

Just nu så kan man inte tro att det är slutet av Mars månad och att vi har gått in i sommartid. Snön faller ner och yr omkring. Jag fick höra av en kollega att det skulle hinna komma 7.5 dm snö innan påsk sedan i torsdags. Suck!! Det kommer att vara kvar snö fram till midsommar om inte längre. Just nu är jag så less på denna snö att jag inte orkar bry mig längre hur det ser ut på tomten. Man får skotta vareviga dag, det tar aldrig slut!

Ge mig sommar och sol nu på en gång!

Det är redan söndag och i morgon måndag är det jobb som gäller. Jag är inte alls redo att jobba i morn igen. Har märkt hur mycket sömn jag behöver nu...sover lugnt 12 timmar i sträck utan att ens ha en tanke på att vakna. Måste få en powernap på eftermiddagen också för att orka vara vaken längre än till 20.00 på kvällen. Men men två dagar ska jag orka jobba och sen är jag ledig över påsk så då har jag mer tid att sova och ta igen mig.

Fick klartecken av söta pappsen igår att vi får låna skotern över påsken..Ska bli så mysigt att bo på stugan och köra skoter under påsken :D

Nu blir det frulle...magen skriker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0