Ny Vecka Igen

Helgen är nu strax över. Den har gått alldeles för fort men så brukar det ju vara. Lördagen spenderades ute i Jävrebodarna på isen och kollade då alla körde is bil. Solen sken och det var en toppen härlig dag. Denna dagen har spenderats inne, hemma och städat. Har hållt på hela dagen och missat det underbara vädret som vart även idag. Men det behövdes verkligen städas här hemma, det har blivit uppskjutet så många helger nu så det var dags att ta tjuren vid hornen. Nu i efterhand så är det så otroligt skönt men nog har jag grämt mig att vara inne då solen skint genom fönstrena.

Älsklingen har lyckats smitta mig. Fredag morgon vaknade jag och hade ont i halsen sen dess har det bara blivit mer. Nu sitter jag och snorar och börjar vara öm under snoken. Har, peppar peppar, inte haft nå feber och ändå orkat göra saker så jag hoppas att jag slipper bli sängliggande. Det har jag inte tid med!

Nu ska jag ta och snyta mig och sedan krypa ner under en filt i soffan men en thé kopp i händerna. Har en tidning som jag oläst också. Mys pys söndags kväll :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0