Solstorm

Idag är det verkligen blåsigt ute men solen skiner i alla fall. Det har regnat massor nästan hela natten så vi har lyssnat till pårlande vatten. På morgonkvisteln, eller rättare sagt exakt tid 05.23, vaknade jag av att Bagera satte igång sitt skrikande i vanlig ordning. Just nu är jag så förtvivlad vad gällande den katten så jag vet inte vad jag ska göra. Måste kontakta Vet och uppfödaren för såhär kan jag inte ha det!

Idag kör jag Camaron till jobbet igen. Då det blåste så jäkla mycket som det gör så är det tungt att cykla till jobbet och man är sjöblöt i svett innan man är framme. Älsklingen ligger kvar hemma i sängen och väntar på samtal om han får opereras idag eller inte. Passar bra att köra bil då så jag kan ta mig hem snabt om han behöver mig :)
Ska ha afterwork med jobet ikväll också men jag får se hur det blir. Hade tänkt ta ett glas vitt med kollegorna men som det är nu så blir det spiknyktert. Misstänker att älsklingen kommer att sövas under operationen då han måste vara fastande så han lär nog må lite kasst om det nu blir nått idag så om jag då ska vara onykter och behöva skjuts så var det en svår kombo :P

Håller tummarna att han får det bortgjort idag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0