Har Jag Vunnit

I morse satte Baghera i vanlig ordning igång och skrika innan det var dags för uppstigning. Idag var det dock bara tio minuter innan klockan skulle ringa men tio minuter är nog länge att lyssna på dessa hemska magskrik som han gör. Men men jag hade i alla fall tänk att jag inte skulle ge mig så jag steg upp och drog igen sovrumsdörren så det blir lite lägre volym på skriken. Hörde att han började skrika högre och högre men jag ignorerade och älsklingen också. Efter ca fem minuters skrikande så började de avta. Kom nått kväkande då och då men inte hela tiden.
När min väckare ringde så satte han igång igen då han hörde att vi var vakna. Jag fortsatte att igorera och då jag öppnade sovrumsdörren satt han där utanför och fick sig en arg blick av mig. Då blev han tyst och det kom bara två eller tre kväk men för varje gång han lät så fick han arga blicken och ett bestämt NEJ.
Sen var han tyst...

Har jag lyckats eller var det bara för idag?!

Han nöjde sig med att jag skulle göra mig i ordning innan jag släppte ut honom. Annars i vanlig ordning tidigare så har jag inte kunnat göra nått, inte ens morgonpissat innan han ska ut men lika fort in igen. Han är allt en bra knasig katt min Baghera men han är ju så jäkla söt och go när han inte skriker på detta sätt.

Hoppas verkligen att vi får skrikfria mornar och nätter framöver!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0