Akuten Icke Akut

Igår spenderade jag och älsklingen tre timmar på akuten i Piteå. Vi åkte dit icke akut men det är bara dit man kan åka om man vill röntgas och det innebär en massa väntan. Älsklingen jobbade på dagen men hade problem att röra axeln och så blev tummetott bara större och större så när han hade jobbat klart för dagen åkte vi upp.
Väl där var vi ensammen i väntrummet en stund men sen började de droppa in mer och mer folk. Vi satt nog bara 30 minuter innan vi fick träffa första doktorn som bara tittade på det och sa att det ska röntgas. En lång väntan innan bilderna togs och sen ännu mer väntan.
Tillslut konstaterades det att det inte fanns någon röntgenläkare på plats men allting såg helt ut i benen, det är kankse att ledbanden i tummen har fått sig en törn. Men inte fanns det personal på plats för sånt så det blev en skena och bandage och en akuttid till ortopeden idag för min älskling.

Tänk om det bara hade vart så att det gick över med bara en handpåläggning eller nått. Verkligen dålig timing att vara handikappad för honom nu! Mike fick agera hjälp igår på kvällen. Det var en båt som var tvungen att vara vaxad och pollerad till idag så Mike fick köra maskinen och älsklingen torkade av. Teamwork :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0