Tredje Dagen Snart Avklarad

Har snart fastat i tre hela dagar och denna dag har verkligen gått bra. Kände en dipp strax innan lunch men efter lite dryck och en halvtimme i massagestolen på jobbet så var jag som ny människa igen. Hoppas det håller i sig och går ännu bättre i morn. Energin har börjat komma tillbaka så just nu sitter jag jätte pigg i soffan för första gången sedan tidiga hösten :) Detta verkar faktiskt fungera!

I morgon åker jag till Umeå för att påbörja praktiken med Revyn. Genrepet går av stapeln i morn kväll så då ska jag vara redo. Fy bubblan vad nervös jag är. Fick höra igår att det kommer bli en massa jobb då de har en "scen" med sombies och den andra som 20-tal...varför inte vända på den ordningen så skulle det gå mycket fortare för mig :P Skillsen ska sättas på prov nu!

Har fått två leveranser idag. Skickade en beställning till Bonvisage igår och idag så hade jag det på köksbordet då jag kom hem. Det kallar jag bra service!! Hade beställt en tom palett och sedan 15 skuggor att fylla den med. Sen blev den en foundation, pennvässare och lite mer smått och gott.
Den andra leveranser var från Lotta Nyberg. Fick hem tre produkter som jag ska testa och recensera. Detta kommer att komma här på bloggen lite senare :)
Har hunnit testa en av produkterna och själva användandet var toppen, nu ska jag bara se om det är ett hållande resultat.

En liten visit till Thomas och Kicki blir det nu, Kicki har ofått en julklappp av oss :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0