Träningsvärk och Pyntvärk

Träningen igår efter jobbet varriktigt skön men onödigt varm. Det är så varmt och fuktigt i Nautilus lokaler nu då de håller på att bygga ut lite mer gym åvanför bad basängen. Det blir väldigt kvavt av värmen från vattnet men det är ju bara för en period så man får ha överseende. Det gick i alla fall riktigt bra så idag känns det i min kropp. Känns mest i axlarna och vid skuldrorna men det är en skön känsla. Igår då jag höll på att plocka bort julen så blev det ex antal vänder upp och ner för trapporna i huset så på kvällen kände jag av både träningen och pyntningen i benen så jag trodde jag skulle ha ont i dem idag men de känns ingenting.
Nog surrat om träningsverken nu :P

Ikväll kommer Camilla Sundström förbi så jag ska plocka ut löshåret som jag satte i på henne i höstas. Hon har verkligen stått ut länge med det!! =) Tror att hon kan längta efter att få dra en hårborste genom håret tätt mot huvudet, det är det bästa efter några månader med löshår :)
Jobbar långdag idag så jag är inte hemma förens vid sju så Camilla kommer på en gång och om jag hinner efter vi är klara hade jag tänkt göra den sista städningen som jag inte hant igår. Det är kvar att dammsuga och skura sen är huset som nytt ;) Jätte skönt!!

Mike var förbi en sväng igår på kvällen så vi åkte på ICA och hämtade ut det efterlängtade paketet med zenon ljus till bilarna. Blir att montera för mig på BMWn i helgen men Mike skulle montera redan idag. Hoppas mitt lyse blir bättre, ser så dåligt när jag pendlar så mycket i mörkret nu :/

Grillade årets första korv igår kväll också. En snabbvisit hos Daniel som satt ute i snön men Pelle och Emma och grillade. Man luktar så gott efteråt :)


Kommentarer
Postat av: Linnea

Xenon is the shiet, jag har det monterat iofs i extraljusen och det blir sååå mycket bättre ljus!

2010-01-14 @ 18:06:10
URL: http://meiam.blogg.se/
Postat av: Linuscarmen

Nice site, regards from the netherlands!

2011-10-03 @ 07:21:28
URL: http://linuscarmen.blogfrombed.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0