The Rings

Idag har vi vart upp i tid på morgonen och drog iväg till Råneå för lite bilkörning på isen. Det har vart en helt underbar dag i solskenet och jag har njutit massor. Det tar alltid på krafterna att vara ute i naturen på vintern så jag har fått mig nån powernap påväg hem. Tog ett pitstop på OnOff i Luleå hos Mattias så han fick sälja oss en tvättmaskin. Så skönt det ska bli att få en ny en...våran är nån gång från 70-talet. Ett under att den hållit men nu har den slutat centrifugera alla gånger så det var på tiden att vi skaffade en ny.

Idag är det den 6 februari och förr oss innebär det att lilla Rebecca (älsklingen lillasyster) är 6 månader gammal och så har jag och älsklingen vart tillsammans i 6.5 år och förlovade i 4.5 år. Det ska firas med en fläskfilé middag och potatis i ugnen och i morgon blir det tårta och fika hos svärfar för Rebecca :) Jag älskar mitt liv och min familj!!

Ska mysa på rejält ikväll men nu blir det att åka till svärmor och sminka henne snygg för kvällens festligheter för henne :)


Kommentarer
Postat av: Phillipjohanne

Very well done. I enjoyed the site.

2011-12-15 @ 13:13:34
URL: http://phillipjohanne.blogocial.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0