Sober

Har vart på fest både fredag och lördag i helgen men hållt mig nykter. Det känns riktigt skönt idag då man slipper må dåligt :P
Var trevligt hos Sandra och Marcus igår, var så länge sen vi sågs allihopa. Men nu är denna helg över och en vecka med jobb följer. Jag hade ett överskott i kassan i fredags så morgondagen börjar met ett letande, leta vart detta överskott kan komma ifrån.

Söndagsmiddag blir hos oss idag. Jag vet inte vad jag ska bjuda på men vi har potatis som bör tillagas så kankse att det blir potatis och köttbullar eller nått sådant. Måste handla innan så vi måste nog börja dra oss från soffan snart och göra någon nytta. Har verkligen haft en slö helg och det var verkligen behövligt!!

Troligtvis har vi haft sovfrämmande här hemma i natt men vi är inte säkra. Bäddade upp gäst sängen i natt vid tre tiden kankse då Kicki ringde och frågade om hon kunde övernatta hos oss. När vi vaknade så kollade jag om hon låg och sov men det var ingen där, men sängen såg använd ut :) Har en teori om att Thomas måste ha hämtat henne i morse då han gick av sitt natt pass och vi har inte hört eller sett henne nått, varken då hon kom eller då hon gick... om hon nu vart här :P
Ska ta och ringa henne sen men jag anar att hon kan vara bakis och sova så vi tar det lite senare :)

Har alla haft en bra helg?


Kommentarer
Postat av: Kicki

Den är använd :P Din teori stämmer att Tomme hämtade mig på morgonen, och bakis och osmidig som jag var smög jag så gott jag kunde för att inte väcka er. Tydligen lyckades jag ganska bra ändå :)

Kattbesök har jag haft också. Baghera i sängen och Tiger som levde rövare under sängen :)



Tack så mycket för sovplatsen! :)



Kraaam

2010-02-28 @ 15:23:24
URL: http://kickikickass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0