New Car

Älsklingen min ringde alldeles nyss och var så nöjd. Det är sällan han ringer på dagarna då vi jobbar så jag förstod att det var något finurligt. Och vad tror ni det var?!
Han sulle åka och beställa en ny bil till firman nu. NU?? Han har ju sagt att han skulle vänta tills den nya karossen kommer men då hade han fått reda på idag att den nya karossen och motorn bara kommer att vara med automat och det vill han inte ha så då bar det av till Bil firman nu på en gång och beställa den nya bilen. Han har velat fram och åter om han ska ha en silver eller svart. Jag tycker svart, den är mycket snyggare men då är det problemet att man måste tvätta den så otroligt mycket under sommaren då det dammar på gusplanen nere på marinan. En silver skulle vara mindre jobb med men den är inte lika snygg och så har de ju en silver som det ä nu. Lite förnyelse är ju alltid roligt ;)
Hehe han hade i alla fall bestämt sig för en svart, sa han, men det återstår att se om han valde den eller ändrade sig påväg dit :P

Skoj med en ny bil :)


Kommentarer
Postat av: Kicki

Behöver dom en till bil verkligen!!?? Men då kan jag ju sno röda pickupen, moahaha :P

2010-02-16 @ 14:58:03
URL: http://kickikickass.blogg.se/
Postat av: lea

okej, men vad vill du att jag ska ha...vita? beiga?:)

byxor kjol:) ååå så himmmmmla kul: )

2010-02-16 @ 22:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0