Blodsockerfall

Har vart på gymmet innan Fångarna på fortet började. Jag körde löpning på bandet i tio minuter och sen överkropp idag. Mina armar lär vara spagetti i morgon men nu är det så skönt! Jag hade kunnat vara och träna ett tag till och pressa ännu mer men idag var det älsklingen första gång i gymmet sedan hans första skada i knäet efter påsk. Sen blev det tummen för han och nu har han haft nå virus skit i halsen i nån vecka, men nu var det i alla fall dags.
Gick dock inte så bra för han.
Han orkade springa på bandet men sen hant han bara några övningar så var krafterna slut och han blev alldeles kallsvettig, illamående och yr. I bilen påväg hem så upplevde han domningar i armar och ben.

Visst måste det vara blodsocker fall?!Kommentarer
Postat av: sandra

Hej hej! låter som kanske nå blodtrycksfall. Men är inte så duktig.. I varje fall så är det "Better Bodies" kammo byxa. Går att hitta lite varstans på träningssajter på nätet. Visst var de snygga! Men dyra... och av erfarenhet så har Better Bodies inte så bra kvalla för det priset. Men snygga var de!

2010-08-24 @ 21:46:52
URL: http://sandrakeskitalo.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det lät som blodsockerfall...ursch ja fick det senast för nån månad sen, obehagligt är det.Tack för awarden, ska försöka lägga upp nåt kul imorrn :).

2010-08-25 @ 00:22:24
URL: http://hannaogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0