Upprörd Kund

Telia fick sig en upprörd kund idag på lunchen. Jag hatar att vara sånna där arga kunder som inte går att resonera med men idag blev jag verkligen en sån.
Jag har för nästan tre veckor sedan lämnat in min Nokia E71 på rep. I höstas när jag köpte telefonen så fungerade inte kameran så jag gick in med den och då fick jag en helt ny telefon. Nu då det har blivit lite andra fel på den och jag har lämnat in den så fick jag ett meddelande i morse att telefonen var klar och fanns att hämta på Telia i Piteå.
Jag har spenderat hela min lunch med att stå på deras butik och bli mer och mer irriterad.
Det började med att den stackars killen inte hittade telefonen. Han sprang runt där bak och letade och letade. Flera gånger kom han ut och dubbelkollade rep nummret. Han sa att han skulle kolla igen och så försvann han. Efter ca 30 minuter kommer han ut och har hittat telefonen men då har min lunchrast redan slutat så jag var stressad och otålig. Då han paketerar ut telefonen så säger han att den inte har blivit reparerad pga att den är utbytt sedan tidigare. Vadå utbytt sedan tidigare, kan de inte repa en sån telefon?!
Jag diskuterade och han bara svarade vad han fått info om men jag blev rent ut förbannad då han sa (det som stod i papprena) att om man fått en telefon utbytt så upphör garantin att gälla. Men HALLÅ så kan det väl ändå inte vara!!
Han försökte få mig övertygad med att säga att ID-numret i telefonen inte längre stämmer överens med dem på kvittot...men den gick inte då jag hade med mig papper från förra inlämningen där det klart och tydligt står att telefonen blivit utbytt och den nya telefonens ID-nummer. Stackarn försökte få mig övertygad men jag bara sa emot och när han sen säger att jag måste betala 349 kr för att de skickat telefonen så brann det för mig.

Å inte!!

Han blev nog lite ynklig för han skulle kolla upp detta med en kollega och gick iväg. Då han kom tillbak fick jag som svar att han skulle kontakta reparatören då det gjort fel och så skulle jag komma in lite senare idag. Blir roligt att se hur detta löser sig nu när jag slutar. Borde debitera dem för den tid som jag drog över på min lunch :P

Kul att vara utan min telefon i tre veckor till om de skickar iväg den igen. Min fina låne telefon säger allt bara på namnet: HUAWEI!?
Kassast i världen och jag saknar massor med telefonnummer :(

Usch jag känner mig som en sur kärring som gormar men hallå det där var väl ändå galet!! Stackars killen, hoppas han inte tar åt sig allt då det inte är HANS fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0