Söndags Myyys

Nu blir det mys i tv soffan. Davinci koden visas på tv och vi ska mumsa på något gott. Kankse att det blir en jordnötskaka som älsklingen slank ner i korgen på Willys idag :)

Har vart i Roknäs hos mor och far ikväll och ätit bakis pizza. Jag har frissat båda päronen och de blev så fina. De var verkligen långhåriga bägge två! Lurviga också efter en vecka i fjällen :P De har haft otroligt vackert väder hela veckan så de var inte bleka kan jag meddela. De är de i och för sig aldrig men nu är de verkligen chokladbruna/bajsbruna. Jag vill också!!!
Jag ska lägga mig i solariet i morgon hade jag tänkt. Måste få lite färg till bröllopet i Maj så klänningen inte ser ut som min hud, den måste sticka ut liite gran men som det är nu så smälter den verkligen in i min färg.

Ledig dag även i morgon. Känns helt galet att ha vart ledig sedan i onsdags...men på tisdag så jobbar jag igen och två dagar efter det sen är det lång helg igen och ledighet i Stora sten :) Middagsgästerna som vi skulle haft i lördags blev ju inte va då Anneli blev sjuk men de kommer i morgon istället så idag har vi inhandlat grill kol och tändvätska. Ska bli så mumsigt så jag har morogodagen att fixa iordning och laga god maten :D

Ha en skön söndags kväll allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0