Sköna Lördag

Har sovi ut idag. Hade ställt en klocka på strax efter nio men den struntade vi i. Fortsatte sova och mys hela morgonen men jag vaknade igen med huvudvärk. Har haft huvudvärk hela veckan nu, varför?!
Steg upp och tog en Aspirin och la mig på soffan istället. Har legat i älsklingens knä i två timmar och strax före 13 tiden tog jag mig i kragen och klädde på mig och tog en powerwalk in till stan. Gick på apoteket och inhandlade loppmedel till katterna för hela 329 kr. Dyra små droppar det där men så värt det om missarna slipper få dessa äckliga svart saker i pälsen. Aldrig förr har jag haft katter som fått loppor men nu när vi bor här i Storfors så får katterna loppor både vår och höst. Bättre att köpa medel innan de har fått loppor och sätta i deras päls så det motverkar äckel päckel lopporna. Ska smeta in dem med detta idag hade jag tänk.

Måste kolla upp vart de kan få lopporna ifrån också. Vet trodde att de har haft ekorr loppor så om det finns nått ekorr bo här i närheten eller vad det kan vara.... De ska då få en ny pläd i sitt hus de har under bron. Den bör bytas ibland och nu börjar det vara dags :)

Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig i ordning för en kväll hos Andreas och Elena. Ska vara där klockan 17 för att äta god middag och sen blir det nog en massa surr. Ska hinna snutta lite på Wilma innan hon ska sova också :)

Vad gör ni alla ikväll?

Kommentarer
Postat av: em

Jag sitter på jobbet och har tråkigt då de är disco! :P

2010-04-11 @ 01:08:49
URL: http://emmeliii.blogspot.com
Postat av: Stina

Så jobbigt med loppor. Här har vi fästingar som vi får rensa bort från lilla Sally ibland.



Kram Stina

2010-04-11 @ 19:54:55
URL: http://hemmapalandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0