One Year Older From One Day....

....To Another.

Japp då var jag numera 23 år gammal. Ganska knasigt att man från en dag till den andra går från att säga att man är 22 år till att man är 23 år. Jag menar, jag har ju inte blivit ett helt år äldre bara på den dagen :P Hahaha man ska inte tänka för mycket!!

Jag hade en härlig dag igår. Inget stressande utan bara lugna puckar och mys faktor. Jag var ledig hela dagen så morognen började med kramar av älsklingen och frukost på säng framför tvn. Låg kvar i några timmar i sängen sen och kollade SATC boxen. När klockan passerade nio så tyckte jag att det var dags att ta sig upp och hitta på nått så jag tog en promenad till älsklingens jobb där han och hans lillebror jobbade. Wille har haft prao i två dagar och vart på marinan och jobbat :)
Efter lite tidsfördriv och leverans av deras lunch så traskade jag hem och tog bilen till gymmet.

Hade en dag för mig själv då jag bara gjorde saker som jag inte måste utan som jag ville. Efter träningen drog jag över golvet med dammsugaren och sedan ut på altanen för att hacka lite i snön så den smälter fortare. Vill ha bort den så jag kan ta fram utemöblerna snart :D Sen dunsade jag rumpan i en stol i hörnet på altanen och slumrade en stund i solen. Vaknade då solen vart i moln ett tag och jag frös av bara den där jag satt i bara linne. Förflyttade mig till soffan och slumrade tills älsklingen överraskade med att komma hem tidigare från jobbet :D

I går på kvällen så anlände mormor och mina två mostrar och vännerna för att fira min födelsedag. Blev en massa fikande och surrande och Mike drog hem strax före elva tiden och då var jag helt slut :)
Tack alla underbara släkt och vänner för en trevlig födelsedag :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0