Önskelista 2009

Snart ett nytt decennium. Ganska roligt att se på modet och makeupen hur den var under 1900- telet och första 10 åren under 2000-talet. På 1900- talet gick vi igenom olika epoker och moden under var sin 10 års period men nu under 2000-talet har vi gått igenom alla moden som var under 100 år på 10 år. Det har skiftat från år till år vilket mode som gällde och smink. Nästa så att man kan säga att det har gått i tidsårdning också...20,30,40,50,60,70,80 och 90 tal. Ska bli spännande och se om 2010 har något nyt och revolutionerande att komma med eller om vi börjar om på 20-tals modet :P

Hoppas ni fattar nått av min lilla förklaring :)


Vad jag vill ha i julklapp av tomten 2009:

Systemkamera (så jag kan fota alla sminkningar och visningar)
Soffa till vardagsrumet
Ny säng
Smycken
Smink (presentkort eller pengar så jag kan köpa det jag behöver)
Pengar (alltid välkommet)

I år har jag inte så mycket smått som jag önskar mig utan mest stora saker. Det jag helsta av allt vill ha står så klart högst upp. Men alla som jag kommer att få nån present av vet ju vad jag gillar och de är alltid roligt att få sånt om man inte vet om det eller speciellt sagt att man önskar sig det ;)

Nyårsafton har vi än inga bestämnda planer för men Emma frågade idag om vi skulle vara med dem så det blir det. Men riktigt vart, hur och när får vi se längre fram. Skulle vilja vara i fjällen och köra skoter och inte bry mig så speciellt mycket faktiskt... pappa nämnde att han var sugen på en skoter så det vore toppen om vi inhandlade en åt honom för då får vi ju använda den ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0