Motivation Efterlyses

Har vart hos Misa ikväll. Vi har myst på med lite thé, glass och kladdkaka...surrat och bara vart. Alltid lika trevligt att få vara och egentligen inte göra nått :) Men då när man kommer hem så är älsklingen inte hemma utan han är ute på promenad, klockan 22.10 en onsdag. Vad hände?!
Vart är min motivation till träning och motion?? Eller jag omformulerar mig....vart är tiden?? Måste ta tag i detta NU!! Alla mina muskler är borta och allt blir sladdrigt, det får ju bara inte hända. Ska bort med en massa kilon och nu jävlar ska det pressas in i schemat! Minst två dagar i veckan ska spenderas i gymet och sen en massa promenader. Då jag är på skolan så får det bli en massa promenader och träning hemma med kropstyngden. Måste motivera mig själv för att göra tid för träningen. Har någon nått bra tips?

Önskar mig en gymboll/pilatesboll i julkklapp för de är riktigt bra. Går att göra så otroligt mycket med dem :)

Usch vad dåligt samvete jag fick nu då jag proppat i mig glass och kladdkaka ikväll och Crille vart på promenad. Regn äckel väder gör inte saken bättre heller!! Jag vill ha snö och lite ljusare dagar. London dimman kan få lämna vårt norrland tycker jag!

30 minuters sovmorgon i morn ska bli skönt ;)


Kommentarer
Postat av: camilla

Ah,jag vet! Du får inte tro att jag anklagar dig för löshåret,vännen. Måste vara håret el fästena. Är jätte tråkigt=( Har kört med inpackningar,spec spray och varit väldigt försiktig med borstning av mitt hår. Så jag kan inte riktigt sätt fingret på vad felet är. Så konstigt att ditt löshår hållt så länge men inte mitt..hm...jag menar det är ju ändå samma hår. Bara idag när jag satt på lektionen hade jag tappat två slingor till. Ja,du får gärna titta på det o se hur det ser ut;-)

Du som har lagt ner tid på mitt stackars hår och gjort ett jätte bra jobb=) Känns så trist att det blivit så risigt och fult=( Kramar

2009-11-26 @ 00:18:50
Postat av: Cissi

Jag lovar att göra mitt bästa! ;) ;)

2009-11-26 @ 10:31:41
URL: http://lillohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0