Varför ska det vara en dagen efter?!

Det blev en jätte trevlig kväll igår. Lagomt mycket alkohol för gårdgen men aningens för mycket för ddagen efter. Huvudet är inte riktigt med hela tiden. Inga hastiga örelser för då snurrar det men nu har det faktiskt börjat släppa =) Men varför ska man alltid vara lite spak dagen efter, omän man inte är sängliggande så känns det alltid annorlunda i kroppen och man är inte lika pigg. Kan man inte bara vakna upp precis soom en vanlig dag utan att känna av nått?!

Jag ska nog uppfinna nån slags dryck som är så men som inte bara är vatten =)

Det tråkiga med kvällen igår var att vi hade för trevligt så vi missade utgången. Kikade på klockan och då hade den passerat 00.00 och då kändes det onödigt att försöka ta sig in på ett fullsatt statt och förmodligen bara komma till dörren och få ett nej, sen stå där ute i kylan och vänta på skjutsen hem. Så vi stannade på förfesten och körde efterfest på en gång. Vi var hemma efter 03.00 tror jag.

Nu ska jag nog prata lite vett i Crille och sen börja dra av golvmattan i hallen. Måste först övertala han att det kommer att bli fint för han tvivlar och tycker det är bra som det är nu. Jag har sagt att jag slipar så han slipper det men han är ändå off....nu ska jag fjäska =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0