Strålande Söndag

Dagen har vart underbar och härlig. Vaknade vid nio tiden och solen sken på himlen. Började dagen med att klippa Daniel och Gubben och sedan åkte jag och Gubben till fårön. Stoppade fötterna i var sitt par skridskor och knatade ut på isen. Tyvär så var isen lite för mjuk för att åka skridskor på, vi skar ner i vartannat skär så vi höll på att snubbla framåt....åkte ett par hundra meter ut på isen men sen vände vi och tog på oss skorna igen och tog en promenad på banan istället. Solen sken och värmde nå massor så jackan behövdes inte =) Nu går vi äntligen mot vår!!!

Resten av dagen har spenderats hemma med att städa. Vi har haft så dammigt sedan vi gjort om  i hallen men nu är det äntligen rent ocg fint här igen. har hängt upp gardiner i gästrummet efter 3.5 år, har rensat ut i toan nere så nu kan vi riva av mattan från väggarna, fått ut den hemska gamla toastolen och tvättfatet....i morn blir det att riva av mattan och börja fixa iordning. Pappa fick beställningen av tvättfatet och en ny toastol idag =) Ska bli skönt då det är klart, då har vi två nya fräscha toaletter!



Söndagsmiddagen stod vi för denna helg, det bjöds på köttbullar, mos, sallad, gräddsås och brockoli stuvning. Tror det uppskattades =) Till efterrätt hade jag bakat en citronkaka som jag tror att vi ska ta oss en bit till av nu =) Sitter och ser Beck så nu ska vi mysa resten av kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0