Hemma från vildmarken

Nu så har vi packat ut bilen och slängt oss i sofforna efter ett par härliga dagar i vildmaren. Vi har haft tok skoj. Kört lite skoter, pimplat utan fiske-lycka, ätit, ätit,ätit och ätit. Jag fattar det inte men det enda man gör i typ att äta. Frukost grillas över öppen eld klockan 09.00, lunch likaså vid 12.30 och middag vid 17.00. Sen en hel del snax och fika därimellan.

Blev lite eld fajt mellan killarnas stugor. Pite eltjänst i den ena och Nilssons i den andra....de eldade alltså inte i sin egen stuga utan i de andras och när värmen nått väldigt hög temperatur så återstod att få den där härliga bastukänslan så då slogs det vatten på kaminen som dunstade på en gång och blev till vattenångor....alltså fruktansvärt fuktigt och varm = Bastu!! Stackars Thomas som hade överslafen fick sova på golvet då det var så varmt. Men vi har haft trevligt med allihopa =) Många intärna skämt och man ska passa sig för att göra bort sig för det följer med länge och man blir hela tiden påmind.

"Det var en gång en norrman....."

Nu mellanlandar vi hemma för att fortsätta en tredje kväll med alkohol och festande. Ikväll blir det hos Patricia och Mattias. Kommer säkert att bli en trevlig kväll men jag lär vara trött in på småtimmarna och morgondagen lär vara tung. Jag är för gammal för så många dagar i rad =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0