Sightseeing - Gokart - Volleyboll

Det blev en fullsmockad kväll igår. Inte en lugn stund men ändå bara trevliga saker. Jobbade över lite men cyklade i ilfart hem sen, lagade middag på 2 röda sek och sen kom de underbara vännerna. Kvällen spenderades med Paulina och Filip och vi hant med en hel del.
Kvällen började med lite surr på altanen och funderingar på vad vi skulle ha gjort. Mitt förslag gick hem så vi åkte ut till Haraholmen för lite Gocart körning. Tok skoj! Crille vann, jag kom två, Filip trea och Paulina på fjärde plats. Efter en glass ute på PMS (Pite Motorsällskap) åkte vi vidare till havsbadet och strosade runt en stund på stranden. Filip fick en rundtur i Pit-Stan för sedan for vi vidare till stugan och storstrand, kollade, myste och njöt.
Efter en trip med bilen runt Piteå blev det Volleyboll spel på Norrstrand. Sand mellan tårna och mycket skratt =)

Efter alla turer så åkte vi hem till Storfors och gjorde två plåtar varma mackor. Satte igång filmen "Seven Pounds"  som var väldigt annorlunda men samtidigt bra och sorgsen. Filmen slutade 01.40 och jag fick smått panik, skulle upp 06.30 igen. Paulina och Filip fick ila iväg hem och jag hade ogjort massa saker innan John Blund skulle infinna sig. Hade en hel del sand innanför kläderna efter min fina dykning rakt ner i sanden vid Volleyboll spelet, så bla en dusch var nödvändigt. Somnade väl runt 02.30 tiden skulle jag tro och när klockan ringde 4 timmar senare var inte Elin redo att stiga upp, men tvungen!!
Satt och surrade på fikat nyss och så frågade Chefen vad vi gjorde igår, när hon fick höra hur lite jag sovit så tyckte hon att jag skulle tagit sovmorgon....Hmmm inte visste jag att den möjligheten fanns, så typiskt =P Hehe nä men det går bra nu...har vaknat och tagit mig till jobbet =)

Hade en tok trevlig kväll med mina älskade vänner. Nu längtar jag ännu mer ner till Göteborg under Augusti månad. ÅÅ vad roligt vi ska ha!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0