Pappa Åker På I 70 Knop

Har messat med mamma hela dagen idag. Fick ett sms för ett tag sen att pappa vart ute och åkte race båt. Hehe äntligen fick pappa provåka. Det är tok skoj!! Nu behöver de inte vara oroliga då jag är ute och åker för nu vet han hur stabilt och stadigt det går fast man kör i nästan 120 km i timmen =)
Ringde Crille och frågade hur det gått och han sa bara att papsi flinade. jag kan se honom framför mig...hans söta flin med den lilla gluggen mellan framtänderna, han rycker lite på axlarna och ler ännu mer =) SÖTAST!

Jag ska ut och åka en sväng ikväll hade jag tänkt. Crille har vart och kört hela dagen så jag måste få åkalite, har ju suttit och slitit på jobbet hela dagen =P
Pratar med Crille nu och det blir tydligen fest i Öjebyn ikväll...utgång på området och middag hos Mike och Lollo. Det låter väl skoj men vad händer med min båt åkning då?? Det får vi ta i helgen säger han, men då är det ju inte idag!!!
Typiskt =(


Trevligt för er att veta men nu avslutar jag med att gå på toa =P

Kommentarer
Postat av: Angelica Ståhlbröst

Jättesöt blogg ;D

2009-07-23 @ 19:27:35
URL: http://aaaangelicas.blogg.se/
Postat av: angelica

tack haha ja jag får typ minst 10 kommentaer varje dag att jag är lik henne och 100+ kan ju inte ha fel:D tack så mkt gullis

2009-07-24 @ 02:09:00
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Linn

fin blogg :) ha en bra fredag

2009-07-24 @ 09:09:46
URL: http://sweetthingss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0