Fuck Vad Gräset Gror

Efter regn kommer solsken....det gör att gräsmattan växer som jag vet inte vad. Bara på en dag så har den gått från normal till åkermarks liknande. När den har fått sitt vatten och sedan kommer värmen och solen strålar på den då jäklar hinner man inte vara med. Jag måste nog klippa gräset efter jobbet ikväll. Sicken trevlig fredag kväll jag har att se fram emot!! =( Kan stiga upp tidigt i morn och göra det före jag ska på Långnäs men det kändes lite taskigt mot grannarna.
 
- Hej jag är er granne och jag strartar gräsklipparen 07.00 på lördag morgon. Jag är morgon pigg och hade inget annat för mig, värre än pensionärerna.

Hahaha nej det får bli en kvälls syssla idag. Det ger ju bra motion i alla fall, får jag trösta mig med. Kan springa på extra fort så blir det ännu mer träning. Sätter jag på uppsamlaren så blir det ännu tyngre att skjuta åbäket också och jag tror faktiskt att jag måste köra med den denna gång, annars har jag högar av gräs och det följer med katterna in.

Finns det någon vänlig själ ;)


Kommentarer
Postat av: Jennie <3

Jo man måste få ha såna riktiga fuldagar oxå....å vips så blir pojkvännen jättekär när man snyggar till sig igen...haha,nääråå..:D

Kramisar från Mora

2009-07-10 @ 19:13:43
URL: http://jennieleee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0