En Söndag På Jobbet

Vädret har vart underbart idag. Jag vaknade av att jag fick flera sms. Brollo undrade hur vi mådde och om vi vaknat från gårdagen. Crille var trött och sov vidare men jag gick ut och satte mig i solen. Det var så varmt och skönt på altanen =)

Fredagens bravader var mycket trevliga. Jag och Misa myste på altanen. Det blev en hel del godricka....Champagne, cider, Martini och Tequila. Vi fick en lagom och fin form =)
Fick små snabba besöka av de söta vännerna och underbara Dick skjutsade in oss till stan när det var dags för utgång på 1906. Det var lagomt mycket folk ute, skönt röj på dansgolvet och en massa surrandes. Helt enkelt en tok lyckad kväll =)

Lördag morgon ville jag dock inte stiga upp. Sängen var riktigt skön men vi skulle ju ut med båten och se Watercross på sjöbodan så det var bara att pallra sig upp. Mike och Lollo hade ficka den bästa lunchen, baguetter med en massa godsaker i. Vi blev sittandes i båten ett par timmar för att kika på åken men även för att det blev lite maskinhaveri. Båten stannade när vi kom in i södra hamn och där blev vi stående. Motorn var pall.... Efter lite efterforskning så upptäcke vi att en tändkabel lossnat så ena cylinderna hade flödat....efter lite mer efterforskning så hittade vi att det var slut ström i batteriet och att ladd-relät inte funkade. Fixade alltind tillslut och åkte iväg till havsbadet för en glass i solen. En mycket skön dag på vattnet =)
Fortsatten med vatten hela kvällen igår. Åkte till Roknäs och badade Hot tub med Brollo. Käkade en god grillad middag och drack lite goda öl =)

Idag hade jag velat njuta av solen fullt ut men jag hant bara en timme drygt. Baghera min lilla bengal har ju mått dåligt och kräkts en hel del...nu har han varken ätit eller druckigt nånting sen i fredags så jag började bli orolig. Han har försökt att spy men inget har kommit ut och så har kattlådan vart helt tom.... Jag ringde till djurkliniken i öjebyn för att få lite råd och höra vad jag skulle göra och hon ville ha in oss på en gång. Så jag drog upp Crille och vi åkte till djurkliniken där vi suttit i nån timme. De undersökte mage och hals på honom så gott det gick men sen fick vi söva honom så de kunde se om nått fastnat i lösa gommen. Där fanns det inget så vi fortsatten med flera röntgenplåtar på hela missen men även dom var utan resultat. När lilla gubben blev sövd så började han må illa och kräktes blod så veterinären blev ganska ororlig. Nu ligger min älskade Baghera ensamen i en bur på djurkliniken och ska vakna från narkosen. Han har fått dropp så han inte går ner nå mer i vikt. Han har hunnit rasa ½ kg på dessa 2 dagar.
Han ska få ligga över natten och få medicin mot magen och så får vi se i morn om det blivit bättre eller vad som händer. Om han fortfarande inte äter och kräks i morn så måste vi göra kontrast röntgen och eventuellt en gastroskopi. Min lilla prins, huvva då!!


En gammal bild från uppfödaren. Här var han ca 12 veckor gammal.

Nu sitter jag på jobbet. Arbetar fyra ynka timmar idag och sen är jag ledig på tisdag. Ska bli skönt att vara ledig mitt i veckan en dag, det var länge sen =) Har en massa saker som ska göras hemma så det blir nog det på tisdag. Ska hem till mor och far och klippa deras gräsmatta också och hälsa på farmor som fyller 91 år.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Men usch då, lilla begera. Inga skoj S: Jåå det var alldeles lagom och skoj :) Helt klart skön kväll :)

2009-07-19 @ 17:40:02
URL: http://jonnaan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0