En Paus I Jobbet

Jag fick mig ett avbrott på nästan 1½ timme på jobbet idag. Först fick vi en god glass och en present för att vi nått vårt årsmål med försäljning av sakförsäkring då bara drygt halva året gott. Lite uppskattning är alltid skoj och trevligt =)
Direkt efter glassen åkte jag till Veterinären och skulle få hämta hem min Baghera. Han har äntligen börjat äta utan att spy upp allting. Han har alltså legat på dropp sen i söndags och de har gjort en massa, massa undersökningar på honom utan att hitta något direkt fel. Han hade inget i magen, var inte förstoppad....osv osv. Undersökning på undersökning och när det inte fanns mer att undersöka så började de medicinera honom mot magkatarr. Han har fått antibiotika och syrehämmande medicin och nu är han bättre. Tänk om det var så simpelt och så har han fått göra alla undersökningar, stackars min prins!
Nu är han i alla fall hema och välbehållen. Vikten har stabiliserat sig och han äter. Maten som han ska äta ett par dagar nu är dock inte så mysig. Ser verkligen inte ut som mat utan snarare den gula sörjan som brukar komma när man skalar en kräfta. You know, äckligt!!
Ska försöka få i den envisa lilla katten en massa mediciner nu den närmsta veckan...kommer att få brottas en hel del har jag en känsla av. Vi är inte riktigt överrens när det gäller främmande piller och pastor. Men det måste gå så vi får luras lite och skämma bort =)

Jag säger då bara tack och lov att Baghera är försäkrad. Jag har fått valuta för de fjuttiga hundra kronorna försäkringen kostar i kvartalet. Detta kalas gick på dryga 12 000:- men då har försäkringsbolaget gått in så det jag betalat är bara 2000 kr. Tack och lov!!
Kommer sova tryggt i natt då jag har båda mina ögonstenar hemma =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0