Tripp till Boden

Idag bar det av till Boden för att kolla på en bil åt Paulina och Filíp. Det blev ett köp av en volvo 850 som skall åka ner till Göteborg. Hoppas Filíp tycker om den bil vi köpt åt honom då han ser den i verkligheten, men det tror jag då den var väldigt fräsch och rostfri =)
Passade på att hälsa på Dicken i Bredåker för att se hans hus....ett sött hus med ganska mycket renoveringsbehov på insidan. Allt var gammalt men väldigt charmigt. Synd bara att Bredåker inte är närmast, kommer bli ännu mer sällan man ser till karln nu =(

Har just haft mor och far på middag så nu blire nog att krascha i soffan för resten av kvällen.

Kommentarer
Postat av: Madde

Hej Elin.

Hur har ni det?

Länge sen man såg till er.

Hoppas ni har det fint! :)

/ Madde

2009-01-25 @ 19:44:51
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/
Postat av: Madde

Åh håller ni på att renovera? Vars är det denna gång? :)Jo allt är bara bra med oss. Dagarna bara springer iväg känns det som.

Jo Ellie växer och gror. Hon blir ju snart 1 år...fattar inte vars året har försvunnit?Har du fått något jobb då?Det vore superskoj att träffas snart. Var ju som ett tag sen.

Kramar!

2009-01-26 @ 10:18:57
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hehe joo det kan jag förstå, skulle då jag oxå bli =) Jag jobbar inom handikappomsorgen på ett gruppboende inne i stan. Haft en bra helg? Kramar

2009-01-26 @ 18:23:38
URL: http://jessicatommy.blogg.se/
Postat av: Ida

Elin! DU har blivit utmanad i min blogg!

2009-01-27 @ 00:17:48
URL: http://trollo.blogg.se/
Postat av: Madde

Oj vad ni är duktiga :)

Vi har precis börjat med att renovera sovrummet och innan det var det minst 1 år sen vi gjorde någonting ;)Så du jobbar på swedbank. Hade faktiskt tänkt söka jobba där på telefonbanken nu till sommaren.

Vet du om dom söker nån?

Jag ska nämligen anmäla mig som arbetslös där i april/maj och söka lite jobb. :)Vars känner du att du vill jobba då?Ni är så välkomna :)

2009-01-27 @ 07:28:23
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0