Nyårsafton blir till vardag

Steg upp ganska tidigt igår för att packa allt och sedan åka till havsbadet för att bada. Hade storaa förhoppningar på att de skulle ha renoverat bra och gjort nått nytt men det enda var att de satt in ett livsfarligt kakel som alla halkade på och glömt vissa ställen där det verkligen stinker mögel.

Håller med Bella som skrev att man känner sig smutsigare fteråt än innan man badade, det är bastun och de varma duscharna som gör att man blir lite fräschare. Men det är alltid roligt att bada och kroppen blir så härligt ljummen efteråt =)

Hemmåt det bar för en powernap på 10 minuter och sedan in till Sandra och Wiking för att laga maten, göra oss iordning och fixa allt annat. Det blev en dundergod middag som bestod av fylld fläskfilé rullad i bacon, potatisgratäng, sallad, en massa goda såser och sedan mina hemlagade dessterter. Mycket goda drinkar och skumpa blev det också under kvällen.

En helt lyckad Nyårsafton med mnga goda vänner, Tack alla flr en trevlig kväll!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men men, det roliga är fort över. Idag har vi inte gjort nått vill jag lova. !3.30 ringde min mamma och då vaknade vi...sedan satte jag på filmen "ps I love you" så jag har legat och gråtit i sängen till 15.00 då jag föflyttade mig till soffan där jag ligger nu. Ska pallra oss iväg till Anneli och Bocke för att bli bjudna på en bakispizza snart =) Mumma ska det bli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0